کمک های اولیه در حوادث صنعتی (قطع عضو، له شدگی، شکستگی، آسیب بافتی)

71 بازدید
بیشتر
bamaHSE
bamaHSE
- جهت دریافت جزوه آموزشی این وبینار از سایت HSE باما بر روی لینک زیر کلیک نمایید.- جهت شرکت در دوره آفلاین (با آزمون) و دریا ...
- جهت دریافت جزوه آموزشی این وبینار از سایت HSE باما بر روی لینک زیر کلیک نمایید.
- جهت شرکت در دوره آفلاین (با آزمون) و دریافت گواهی بر روی لینک زیر کلیک نمایید.

       http://bamahse.com/link/NNYFJC
       
- جهت مشاهده کلیه دوره های آموزشی سایت HSE باما بر روی لینک زیر کلیک نمایید.

         www.bamahse.com/workshops

وبینار آموزشی با حضور  جناب آقای علیرضا مهر افشان

کارشناس فوریتهای پزشکی اورژانس 115 یزد، عضو تیم واکنش سریع و پدافند غیر عامل اورژانس، کوهنورد و مربی راهنمای غارنوردی


اعطای گواهینامه معتبر رایگان به دانشجویان طرح مهارت افزایی (طرح کاد پلاس)

هزینه دریافت گواهی نامه معتبر برای سایر شرکت کنندگان در دوره آموزشی:  100 هزار تومان

گواهی پایان دوره: گواهی پایان دوره توسط شرکت آتی سلامت محیط و کار پویا اعطا می گردد. این شرکت دارای  مجوز آموزشی از مرکز تحقیقات وزارت کار و سازمان فنی و حرفه ای کشور می باشد.

با عنایت به وبینار فوق مطلب ذیل می تواند برای شما مفید باشد:

کمک های اولیه در حوادث صنعتی
حوادث صنعتی می تواند در هر محل کار، صرف نظر از صنعت یا بخش، رخ دهد. این حوادث می تواند از صدمات جزئی تا حوادث تهدید کننده زندگی متغیر باشد. برای کارفرمایان و کارمندان بسیار مهم است که به خوبی در مورد کمک‌های اولیه آماده و آگاه باشند تا بتوانند به طور مؤثر به این موقعیت‌ها پاسخ دهند. در ادامه، توضیح مختصری در مورد کمک های اولیه در حوادث صنعتی را در اختیار شما قرار می دهیم.

کمک های اولیه کمک یا درمان اولیه ای است که به فردی که قبل از رسیدن کمک های پزشکی حرفه ای مجروح شده یا به طور ناگهانی بیمار شده است انجام می شود. در مورد حوادث صنعتی، در دسترس بودن فوری کمک های اولیه می تواند تفاوت قابل توجهی در نتیجه برای فرد آسیب دیده ایجاد کند. در اینجا چند دلیل وجود دارد که چرا کمک های اولیه در حوادث صنعتی بسیار مهم است.


قطع عضو در حوادث صنعتی
برخی از حوادث در صنعت می توانند به حدی شدید باشند که منجر به قطع عضو شوند. در صورت مواجه با این موارد، با پیروی از مراحل ذکر شده می توانید خسارات و آسیب های وارد را به کم ترین مقدار ممکن برسانید.

از ایمنی خود اطمینان حاصل کنید: قبل از عجله برای کمک، مطمئن شوید که منطقه امن و عاری از هرگونه خطر احتمالی است. علاوه بر شرایط محیطی که ایمنی شما را به خطر می اندازند باید به عوامل بیماری زا از طریق خون نیز توجه داشته باشید.
تماس برای کمک: با اورژانس تماس بگیرید و آنها را در مورد ماهیت حادثه مطلع کنید. اطلاعات دقیق در مورد محل و وضعیت قربانی ارائه دهید.
کنترل خونریزی: با استفاده از یک پارچه تمیز یا پانسمان استریل به زخم فشار مستقیم وارد کنید. در صورت امکان، اندام آسیب دیده را بالاتر از سطح قلب قرار دهید تا جریان خون کاهش یابد.
حفظ اعضای قطع شده بدن: اگر قسمتی از بدن به طور کامل بریده شده است، آن را با احتیاط و بدون دست زدن به انتهای باز آن بردارید و در یک کیسه پلاستیکی تمیز قرار دهید. کیسه را روی یخ یا آب سرد قرار دهید و تا زمان رسیدن نیروهای متخصص اورژانس از آن نگهداری کنید.
آسیب های ناشی از له شدن
صدمات ناشی از له شدن زمانی اتفاق می‌افتد که بخشی از بدن بین دو جسم گیر می‌کند یا زمانی که یک جسم سنگین بر روی فرد می‌افتد. در زمان مواجه با این شرایط این چیزی است که باید انجام دهید:
وضعیت را ارزیابی کنید: صحنه را از نظر خطرات فوری ارزیابی کنید و در صورت امکان آنها را حذف کنید. سعی نکنید اجسام سنگین را بدون تجهیزات یا کمک مناسب جابجا کنید.
تماس برای کمک: با خدمات اورژانس تماس بگیرید و اطلاعات دقیق در مورد حادثه به آنها ارائه دهید. تا زمانی که به شما دستور دیگری بدهند در خط بمانید.
قربانی را تثبیت کنید: اگر فرد هوشیار است، به او اطمینان دهید و آرام نگه دارید. اگر آنها بیهوش هستند، راه هوایی، تنفس و گردش خون را بررسی کنید و در صورت لزوم CPR را انجام دهید.
کنترل خونریزی: با استفاده از یک پانسمان یا پارچه استریل، به هر زخم خونریزی دهنده فشار مستقیم وارد کنید. در صورت امکان اندام آسیب دیده را بالا ببرید.
شکستگی ها
شکستگی در حوادث صنعتی رایج است و برای جلوگیری از آسیب بیشتر نیاز به توجه فوری دارد. این مراحل را دنبال کنید:

اطمینان از ایمنی: قبل از نزدیک شدن به فرد آسیب دیده، مطمئن شوید که منطقه امن است. برای محافظت از خود در برابر هر گونه خطر احتمالی، PPE بپوشید.
محل آسیب دیده را بی حرکت کنید: اندام شکسته را با آتل کردن آن با مواد سفت و سخت مانند تخته تثبیت کنید. از اعمال فشار مستقیم روی محل شکستگی خودداری کنید.
کنترل خونریزی: در صورت وجود هرگونه خونریزی، با استفاده از یک پانسمان یا پارچه استریل فشار مستقیم وارد کنید.
اندام آسیب دیده را بالا ببرید: در صورت امکان، اندام شکسته را بالاتر از سطح قلب قرار دهید تا تورم کاهش یابد

پارگی
پارگی ها بریدگی های عمیقی هستند که می توانند در اثر اجسام تیز یا تصادف ماشین آلات ایجاد شوند. این چیزی است که باید انجام دهید:
کنترل خونریزی: با استفاده از یک پارچه تمیز یا پانسمان استریل به زخم فشار مستقیم وارد کنید. اگر خونریزی شدید است، با دست خود فشار بیشتری وارد کنید.
زخم را تمیز کنید.
روی زخم را بپوشانید: بانداژ یا پانسمان چسب استریل را برای محافظت از زخم در برابر آلودگی اعمال کنید.
به دنبال مراقبت های پزشکی باشید: بسته به شدت پارگی، ممکن است نیاز به بخیه یا مداخله پزشکی بیشتری داشته باشد. مصدوم را تشویق کنید تا در اسرع وقت به دنبال مراقبت های پزشکی حرفه ای باشد.
پارگی
پارگی ها بریدگی های عمیقی هستند که می توانند در اثر اجسام تیز یا تصادف ماشین آلات ایجاد شوند. این چیزی است که باید انجام دهید:
کنترل خونریزی: با استفاده از یک پارچه تمیز یا پانسمان استریل به زخم فشار مستقیم وارد کنید. اگر خونریزی شدید است، با دست خود فشار بیشتری وارد کنید.
زخم را تمیز کنید.

همه توضیحات ...