❌چگونه کمک فنر اصلی و سالم رو تشخیص بدیم؟!✔️

4,915 بازدید
بیشتر
Car Fixing(تعمیرات خودرو)
Car Fixing(تعمیرات خودرو)
...
#کمک_فنر
#car_fixing
#یادگیری
اگر دوست دارید ویدیو های بیشتر رو  ببینید روی لینک زیر کلیک کنید@carfixing668
علائم خرابی کمک فنر

آیا حس می کنید ارتفاع خودروی تان کم شده است یا یک طرف ، ارتفاع کمتری نسبت به طرف دیگر دارد ؟ کیفیت سواری خودروی شما مثل قبل نیست ؟ احساس کوبش و سواری خشک دارید ؟ نشانه های خرابی این قطعات را جدی بگیرید ، چرا که کمک فنرها از جمله قطعاتی هستند که ایمنی خودروها را تأمین می کنند ؛ به علاوه بروز مشکل در این قطعه ، سبب ایجاد مشکل در قطعاتی چون چرخ ها ، فنر ها و بلبرینگ ها از سیستم تعلیق و جلوبندی و همچنین قطعاتی از سیستم های جعبه فرمان ، دیفرانسیل و گیربکس می شود . نکات زیر ، نشانه هایی از خرابی کمک فنر خودرو است :
1- شنیدن سر و صدا از سمت سیستم تعلیق ، به ویژه مواقعی مثل عبور از دست انداز ها و گرفتن ترمزهای شدید که فشار مضاعف به این قسمت وارد می شود .
2- حرکات غیر طبیعی و شدید خودرو هنگام حرکت ، به خصوص هنگام عبور از ناهمواری ها
3- عدم تناسب تایرها با هم و ساییده و پوسیده شدن آن ها به شکل غیر طبیعی و زودتر از موعد
4- جمع شدن روغن در اطراف این قطعه یا چکه کردن روغن از آن
5- سخت شدن کنترل خودرو به ویژه در پیچ های تند
6- شتاب خودرو به سمت جلو هنگام گرفتن ترمز ( شیرجه زدن )
7- لغزش چرخ ها و عدم تعادل
8- کشیده شدن خودرو به یک سمت
عوامل خرابی کمک فنر
تحمل بار بیش از حد توان توسط خودرو ، بیش از هر قسمت دیگری به کمک فنر ها فشار می آورد . عبور از جاده های ناهموار یا ترمز گرفتن های بی موقع در چنین شرایطی ، خرابی این قطعه و سایر قطعات را تسریع می کند .
خراب شدن درزگیرها یا کاسه نمد های کمک فنرها و خراب شدن بوش های کمک فنر و در نتیجه نشت روغن ، از دیگر دلایل خرابی این قطعه است .
عبور از ناهمواری ها با سرعت بالا و تیک آف کشیدن که باعث کوبش های مضاعف و بیش از حد توان می شود .
نکته:  تا جایی که امکان دارد سعی کنید جفت کمک فنرهای جلو یا عقب را با هم تعویض کنید . وجود دو کمک فنر سالم و کارکرده در کنار هم ، سبب می شود که قطعه قدیمی تر و کارکرده ، قطعه سالم و نو را هم خراب کند .


8 روش برای تشخیص ایراد کمک فنر ها

1ـ اگر کمک فنر نشتی دارد ، یعنی روغن به شکل مشهود از آن چکه می کند ، باید تعویض شود .
2ـ بالا و پایین رفتن خودرو ـ بخصوص در جاده های ناهموار ـ یا شیرجه رفتن خودرو در ترمزهای شدید ، ممکن است به دلیل خرابی کمک فنرها باشد .
3ـ اگر سر پیچ ، خودرو بیش از حد بپیچد به نحوی که راننده احساس کند کنترل خودرو دشوار شده است ، ممکن است کمک فنر خراب باشد .
4ـ بالا پایین رفتن یا به اصطلاح رقصیدن چرخ ها روی جاده ممکن است منتج از عملکرد ناصحیح کمک فنرهای خودرو باشد .
5ـ اگر بوش های محل نصب کمک فنر ترک خورده یا تغییر شکل داده باشد ، نوعی سرو صدا در سیستم تعلیق بخصوص موقع شتاب گرفتن ، ترمز کردن یا عبور از ناهمواری های سطح جاده ایجاد می شود و به همین دلیل هرچه زودتر باید نسبت به تعویض بوش ها اقدام شود ، در غیر این صورت ایمنی خودرو بشدت کاهش پیدا می کند .
6ـ بار کردن خودرو بیش از ظرفیت آن عامل مهمی در ضعیف شدن سیستم تعلیق از جمله کمک فنرها می شود و این فرآیند به خصوص در زمان حرکت خودرو در ناهمواری ها بیشتر تشدید می شود . ضمن این که اگر سرعت متناسب با جاده و بار نباشد ممکن است اتفاقات بدتری مثل شکسته شدن اتصالات در انتظارتان باشد .
7ـ اگر خودروی شما به یک سمت کشیده می شود احتمالا سیستم تعلیق شامل تایرها ، فنرها و کمک فنرهاست ایراد دارد و باید توسط افراد مجرب مورد بازدید قرار گیرد .
8ـ تایر های فرسوده و جویده شده نشانگر عیب در سیستم تعلیق به خصوص در کمک فنرهاست و حتما باید به آن حساسیت نشان داد .

همه توضیحات ...