فوت و فن های مربای آلبالو خوشرنگ | نحوه تشخیص به قوام رسیدن مربا

678 بازدید
بیشتر
ashpazi rahat آشپزی راحت
ashpazi rahat آشپزی راحت
مربای آلبالو یکی از انواع مرباهای خوشرنگ و خوشمزه ایرانی است که مانند دیگر مرباها به عنوان صبحانه سرو میشود. طعم مربای آلبالو به ...
مربای آلبالو یکی از انواع مرباهای خوشرنگ و خوشمزه ایرانی است که مانند دیگر مرباها به عنوان صبحانه سرو میشود. طعم مربای آلبالو به دلیل اینکه این میوه طعمی ترش دارد و ملس می باشد و به کسانی که عاشق طعم ترش و شیرین هستند توصیه می شود

طرز تهیه مربا البالو

مرحله اول:

برای تهیه مربای آلبالو ابتدا آلبالو ها را شسته و از برگ و ساقه جدا کنید.

مرحله دوم :

آلبالو های شسته شده را هسته گیری کنید. برای این کار هم می توانید از دستگاه هسته گیر استفاده کنید و یا اینکه با دست به طوری که آلبالو ها له نشوند هسته های آن را خارج کنید. و یا از نی استفاده کنید

مرحله سوم :

آلبالو ها را به همراه شکر در یک ظرف مناسب بریزید، حواستان باشد که آلبالو شکر باید لایه به لایه باشد تا شکر کاملا به آلبالو ها نفوذ کنید. پس از آن آلبالو ها را حدود ۲۴ ساعت در یخچال بگذارید تا بماند.

مرحله چهارم :

بعد از سپری شدن زمان گفته شده آلبالو ها را از یخچال خارج کنید آلبالو ها باید مقداری آب انداخته باشند.

مرحله پنجم :
سپس آلبالو ها را در قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم گاز قرار دهید تا بجوشد.

مرحله ششم :

بعد از جوشیدن یک کف سفید رنگی روی آلبالو ها بسته می شود که باید آن ها را از روی آلبالو ها بردارید، تا مربای شما شفاف و براق شود
محله هفتم :
پنج دقیقه آخر پخت
به مربا مقدار وانیل و آبلیمو اضافه کنید و هم بزنید. اگر وانیل را زودتر اضافه کنید ممکن است بخاطر حرارت بالای مربا مزه تلخی بگیرد.

نکات کلیدی طرز تهیه مربای آلبالو

قبل از اینکه مربا سرد شود بهترین کار در وهله ی اول این می باشد که کف روی آن را بردارید.

یکی از دلایلی که می تواند به تیره نشدن مربای آلبالو کمک کند این است که بهتر است آن را زیاد نجوشانیم.

در حد امکان هنگام ریختن مربا در ظروف از قاشق های چوبی تمیز استفاده کنید تا دلیلی برای زود کپک زدن مربا وجود نداشته باشد.

از ۲۴ ساعت قبل بهتر است که شکر را با آلبالوها مخلوط کنید تا مربای شما کیفیت مطلوب تری را پیدا کند.

در اواخر پخت مربا وانیل را اضافه نمایید زیرا وانیل اگر مقدار زیادی بر روی حرارت بماند تلخ میشود.

صبحانه مربای آلبالو همراه با نان های سنتی مانند نان سنگک می تواند بسیار لذیذ و کامل باشد.

در حین پخت مربا به هیچ وجه درب قابلمه را نگذارید چون مربا بد رنگ می شود و سر می رود.

اگر مربا کپک زد مقداری شکر روی مربا بریزید و دوباره آن را بجوشانید تا کپک از بین برود. گاهی اوقات علت کپک زدن مربا کم بودن میزان شکر آن است.


#مربا
#مرباآلبالو
#مربای_آلبالو
@ashpazirahat4329

همه توضیحات ...