آموزش مسقطی اصیل شیراز:به سبک قنادی های شیراز با تمام نکات طلایی
حلوا مسقطی شیراز
سلام عزیزان دل اینم آموزش حلوا مسقطی شیراز از نوع کارگاهی اونم ناب و درجه یک پس حتما ذخیرش کن تو اولین فرصت درستش کنی 🌺😊
⛔⛔ دوستان تمامی این آموزش ها حاصل تجربه و مهارت هایی هستش ، که در طی سالیان متمادی کار در کارگاههای قناد به دست امده ،که من رایگان در خدمت شما قرار میدم.پس از تمامی کانال ها و پیج های آشپزی و قنادی در خواست میکنم که از نشر این آموزش ها تحت عناوین ( فروش ، آموزش رایگان، وغیره... )بنام خود در فضای های مجازی دیگر جدا خودداری فرمایند⛔⛔
مواد لازم:
شکر : ۳۷۵ گرم
نشاسته گل:۱۲۵گرم
آب و گلاب هر کدام: ۳۰۰گرم
جوهر لیمو :یک دوم قاشق چایخوری
زعفران دم کرده:یک قاشق چایخوری
روغن مایع:۱۰۰گرم
❌❌برای مقادیر کارگاهی در میزان دلخواه ضرب کنید❌❌
لطفا قبل از اینکه شروع به کار کنید حتما فیلم رو با دقت مرور کنید و با رعایت تمام نکات دست به کار بشید🌺
تمام نکات رو تو فیلم ذکر کردم فقط اینکه مدت زمان پخت حلوا خیلی زیاده تا خامی نشاسته کاملا گرفته بشه دقیقا شبیه باسلوق و راحت الحلقوم که آموزشش رو تو پستهای قبلی براتون گذاشتم😊
درست کردنش آسونه برا همه ولی اگر مقدار مواد و نکات رعایت نشه حلوای شما خام میمونه و طعم نشاسته حس میشه🌺😊
سعی کنید زعفرون استفاده کنید و بدون مغز بزنید که ماندگاری بالای داشته باشه و زود خراب نشه 🌺😊
سوالی داشتید کامنت کنید حتما جواب میدم
سلام عزیزان دل اینم آموزش حلوا مسقطی شیراز از نوع کارگاهی اونم ناب و درجه یک پس حتما ذخیرش کن تو اولین فرصت درستش کنی 🌺😊
⛔⛔ دوستان تمامی این آموزش ها حاصل تجربه و مهارت هایی هستش ، که در طی سالیان متمادی کار در کارگاههای قناد به دست امده ،که من رایگان در خدمت شما قرار میدم.پس از تمامی کانال ها و پیج های آشپزی و قنادی در خواست میکنم که از نشر این آموزش ها تحت عناوین ( فروش ، آموزش رایگان، وغیره... )بنام خود در فضای های مجازی دیگر جدا خودداری فرمایند⛔⛔
مواد لازم:
شکر : ۳۷۵ گرم
نشاسته گل:۱۲۵گرم
آب و گلاب هر کدام: ۳۰۰گرم
جوهر لیمو :یک دوم قاشق چایخوری
زعفران دم کرده:یک قاشق چایخوری
روغن مایع:۱۰۰گرم
❌❌برای مقادیر کارگاهی در میزان دلخواه ضرب کنید❌❌
لطفا قبل از اینکه شروع به کار کنید حتما فیلم رو با دقت مرور کنید و با رعایت تمام نکات دست به کار بشید🌺
تمام نکات رو تو فیلم ذکر کردم فقط اینکه مدت زمان پخت حلوا خیلی زیاده تا خامی نشاسته کاملا گرفته بشه دقیقا شبیه باسلوق و راحت الحلقوم که آموزشش رو تو پستهای قبلی براتون گذاشتم😊
درست کردنش آسونه برا همه ولی اگر مقدار مواد و نکات رعایت نشه حلوای شما خام میمونه و طعم نشاسته حس میشه🌺😊
سعی کنید زعفرون استفاده کنید و بدون مغز بزنید که ماندگاری بالای داشته باشه و زود خراب نشه 🌺😊
سوالی داشتید کامنت کنید حتما جواب میدم
همه توضیحات ...