پخت کیک با مایکروویو

tamirok.ir
tamirok.ir
با مایکرو کیک پختین؟مثل چوب شد ؟سلام و احترام❓❓ خیلی سوال پرسیدین که چطوری با ماکرو کیک درست کنم؟ اصلا با ماکروی م ...
با مایکرو کیک پختین؟مثل چوب شد ؟

سلام و احترام
❓❓ خیلی سوال پرسیدین که چطوری با ماکرو کیک درست کنم؟ اصلا با ماکروی من میشه کیک درست کرد یا نه ؟

🌐 www.tamirok.com

ماکرو ها کلا سه تا اپشن بیشتر ندارن

1️⃣ اولین اپشن موج هستش که بهش اشعه هم میگن و باهاش نون و غذا گرم میکنید ،تو حالت موج ظرف فلزی ممنوعه

2️⃣ دومین اپشن، گریل هستش که یه المنت توی سقف ماکروویو هستش و فقط چند دقیقه ای میشه روشن کرد ،حتما هم باید غذا بهش نزدیک باشه که روی سطح غذا رو برشته کنه ، میتونید زیر ظرف سه پایه مخصوص بذارید یا یه ماهی تابه ای چیزی بذارید ،تو حالت گریل هر ظرفی میتونید بذارید

3️⃣ سومین اپشن ،کانوکشن یا گردش هوای گرم هستش که یه المنت و یه فن هستش که فضای داخل مایکرویو دقیقا مثل یه فر برقی میشه ،و  از نظر من این وضعیت خیلی سالم تر از فر گازی هستش ،چون یه المنته دیگه و از مواد سوختنی از روی غذا رد نمیشه ،به هر حال گاز شهری متان خالص که نیست و مواد دیگه ای هم داخلش هست و اونا هم وارد فضای فر میشن

4️⃣ سولاردوم چیه ؟! علاوه بر سه تا امکان بالا یه لامپ گرمایی هم اضافه کرده ،که سال تا سال کسی متوجه بود و نبودش نمیشه 😬😅 چون فقط به پخت سریع تر کمک میکنه و یه جور المنت به حساب میاد ،چیز خاصی نیست ،دوستانی که توی دوره انلاین اموزش مایکروویو بودن میدونن

🌐 Instagram.com/tamirok.ir

🛑نکات جدیدتر بگم خدمت شما دل انگیزان

✅ حالا که میدونید امکانات ماکروویو چی هستش ،دیگه نباید گول تعداد دکمه های منوی دستگاه رو بخورید ، دستگاهی دیدم که نه گریل داره نه کانوکشن و ۴۰ تا هم دکمه داره

من به دستگاه رو کردم و گفتم : عامو ما رو با تعداد دکمه هات گول نزن تو که اپشنی نداری 😜😜

✅ اینو گفتم که بدونید با یه نگاه به داخل کابین ماکروویو و بررسی چشمی میتونید متوجه بشید که چه امکاناتی داره ،کانوکشن داره یا نه ،گریل داره یا نه

🛑 ماکروی من کانوکشن نداره  چه کنم؟


✅ خیلی از شما عزیزان قبلا فیلم فرستادین که با ماکرویی که فقط حالت موج رو داشت کیک پخته بودین ،خیلی هم نرم و خوب شده بود ،توان موج رو روی کم گذاشته بودین و زمان حدود نیم ساعت بهش داده بودین ،  بعضی هم گفتین نتونستین با این روش کیک درست کنین
حدس میزنم درصد آب محتویات کیک خیلی مهمه و اگر کم اب باشه دیگه این ترفند جواب نمیده

❓️شنیدم قدیم تر آشپزهای حرفه ای و اهل مدارا ،علاوه بر کم کردن توان ،برای این که کیک خشک نشه یه هوله(حوله ،دو املایی هستش این کلمه )  رو خیس میکردن و دور ظرف کیک میپیچیدن ،و یه لیوان اب هم کنار ظرف کیک میذاشتن که اونجا بخار کنه و خلاصه خشکی پیش نیاد ، این آخری رو تست نکردم

⚙️⚙️ اگر تو خونواده ی تعمیراوکی نیستین ،حتما به جمع ما ملحق بشین ,با یه پیام تلگرام یا تماس👍👍

📞📞 شماره تماس ما رو دارین ؟ ۰۹۱۲۲۴۰۹۳۶۰

#homeappliances #آموزش #آموزشی #ترفند

همه توضیحات ...