طرز تهیه نان پنبه ای با بافتی نرم و سبک مناسب صبحانه ،آشپزی با فرکوک

آشپزی با فرکوک FerCook
آشپزی با فرکوک FerCook
آموزش از من حمایت از شما ❤👉در دنیا تنها یک چیز وجود دارد که باعث می شود ما به آرزوهایمان دست نیابیم،ترس از شکست@fer ...
آموزش از من حمایت از شما ❤👉
در دنیا تنها یک چیز وجود دارد که باعث می شود ما به آرزوهایمان دست نیابیم،
ترس از شکست
@fer.cook
@fer.cook
میدونید که انواع نانها رو داریم با بافتها و طعمهای مختلف امروز میخوام یک نان با بافتی نرم و سبک براتون بزارم گه از خوردنش سیر نمیشید نان پنبه ای  بریم برای آموزش👇
پ.ن:معیار پیمانه ی قنادی و لیوان فرانسه با هم برابره میتونید با هر کدام که در دسترسه اندازه گیری کنید
پ.ن:میتونید با نیمی از این مواد در قالب ۲۳ درست کنید
🍞مواد لازم برای درست کردن نان پنبه ای :
۱-آرد فانتزی یا شیرینی پزی  ۶ تا ۷ پیمانه قنادی (لیوان فرانسه)
۲-روغن مایع یک دوم پیمانه
۳-آب ولرم یک پیمانه  
۴-شیر به دمای محیط رسیده یک پیمانه
۵-تخم مرغ یک عدد (سفیده برای داخل خمیر زرده برای رومال)
۶-شکر یک قاشق غذاخوری
۷-پودر خمیر مایه یک قاشق غذاخوری
۸-نمک یک قاشق مرباخوری
۹-کنجد و سیاه دانه برای تزیین به مقدار لازم
۱۰-شیر برای رومال دو قاشق غذاخوری
🍞طرز تهیه:
ابتدا آب ولرم را داخل کاسه ای ریخته  (که انگشتو نسوزونه)با شکر و پودر خمیر مایه کمی مخلوط کرده درشو بزارید ۲۰ دقیقه تا عمل بیاد و پف کنه پف که کرد یعنی خمیر مایه سالمه حالا به ظرفی بزرگتر انتقال بدید و روغن مایه و سفیده ی تخم مرغ و شیر را افزوده بعد پیمانه پیمانه به ندرت آرد اضافه کنید نمک هم افزوده در آخر با کمک دست ورز بدید تا یک خمیر نرمی که به دست نچسبه به دست بیاد چونه کنید و وسط ظرف قرار بدید از یک ساعت تا سه ساعت زمان بدید تا پف کنه و بالا بیاد بعد پف خمیر را بگیرید و سطح کارو آرد پاشی کنید خمیر و مجدد یکی دو دقیقه ورز بدید و به ۶ قسمت مساوی تقسیم کنید و داخل قالب چرب شده (قالب من سایز ۲۸ بود)از مرکز و اطراف قرار بدید بعد شیر رو زرده را مخلوط کرده رومال کنید و کنجد و سیاه دانه بپاشید  بعد داخل فری که روی درجه ی ۱۸۰ گذاشتید و۲۰ دقیقه پیش گرمایش دادید قرار داده حدود ۴۰ تا ۴۵ دقیقه زمان بدید که روش رنگ بگیره و پخته بشه بعد از پخت از فر و قالب خارج کنید  و اجازه بدید کاملا سرد بشه و نوش جان کنید چون از فر که خارج میشه داخلش بخار داره احساس میکنید خمیره پس لازمش اینه سرد بشه نوش جان
پ.ن:شما میتونید در دو قالب کوچکتر سایز ۲۰ با چونه های کوچکتر درستش کنید
#نانهای_fer
#نان #نان_پنبه ای #نان_محلی
#نان_سنتی
#نانوایی  #آموزش_رایگان_آشپزی  #نان_پنبه_ای  #آموزشی  #آموزش_آشپزی_رایگان  #آموزش_نان  #دستور_پخت  #دستور_پخت_نان  #طرز_تهیه  #صبحانه  #دستور_تهیه  #غذا #آرد  #نان_فانتزی  #نانوا  #نون

همه توضیحات ...