آموزش نان تیری بختیاری

ashpazi keyveno
ashpazi keyveno
درود برهمگی ...
درود برهمگی #آموزش_نان_تیری رو براتون گذاشتم
با لهجه شیرین بختیاری امیدورم که به دردتون بخوره و بتونین نون های خوشمزه ای زین و لذتش رو ببرین
آرد گندم  همون آردی که نانوایی ها استفاده میکنن برای لواش وتافتون و نمک و آب رو مخلوط میکنیم  بهتره آبشون زیادی سرد نباشه تا آرد گلوله نشه و زیاد هم آب نریزید کم کم اضافه کن
اولش چنگ میزنیم تا آرد و آب مخلو ط بشن
بعد که مخلوط شدن حالا پشت دستتون رو خیس کنید و خمیر  رو به شکل تصویر ورز بدین
بزارین با در بسته یه نیم ساعتی استراحت کنهگ
توه یا همون سال رو بزار داغ بشه
از خمیر چونه های  به اندازه نارنگی بگیر و زیاد نگیر چون روشون خشکی می بنده حتما هم یه کم آرد روشون بپاش و یه سفره پلاستیکی روشون بنداز
تا رویه نبندن که موقع باز کردن اذیت میشی
چونه رو روی توسی یا پشت سینی بزار  و با تیر یا وردنه باریک باز کن و  کمک دوانگشت وسط خمیر رو روی تیر بنداز و  خمیر که لوله شد دور تیر حالاباز ش کن و تکرار و تکرار
هر چقدر دوست داشتی بازش کن
حالا خمیر رو از روی تیر بنداز روی دست چپ و دوباره بنداز روی تیر  همینطور تا آرد اضافه نون گرفته بشه
بعد هم بنداز روی توه یا همون سال و طبق کلیپ برو
#نان#نان_تیری_بختیاری#آموزش_نان#آموزش_نان_تیری_بختیاری#آموزش_،نان_لری#طرز_تهیه نان#آموزش نان#طرزتهیه نان تیری بختیاری #آشپزی#آشپزی_خونگی #نان_خونگی#نان خونگی#نان_خانگی#پخت_نان_خونگی#پخت_نان_،خونگی#نون_تیری_بختیاری #نون تیری

همه توضیحات ...