طرز تهیه پای میوه ای (How to make fruit pie)
#پای_میوه_ای
نوبتی هم باشه ، نوبت کیکهای میوه ای 😍.
بافت این پای منسجم اما نرم و خوشمزه هست . کلا کیکهای کره ای منسجم هستند اما لطیف و خوشمزه 😍😋
میتونید از انواع میوه ها 👈 توت فرنگی، آلبالو، گیلاس ، زردآلو، شلیل ، هلو درست کنید.
مواد لازم:
تخم مرغ ۳ عدد
شکر یک پیمانه
نمک نوک ق چ
آرد ۱ و ۱/۲ پیمانه
کره ۱۰۰ گرم
ماست نصف پیمانه
وانیل نصف ق چ
بکینگ پودر یک ق چ
میوه دلخواه به مقدار لازم
طرز تهیه:
زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا میکنیم . سفیده ها را با همزن برقی زده تا کاملا فرم گرفته و سفید و پفکی شوند.
زرده را در ظرفی جداگانه با شکر و وانیل با همزن میزنیم تا کرمی و کشدار شود .
کره به دمای محیط رسیده و ماست و نمک را اضافه میکنیم و حدود ۳ دقیقه با همزن میزنیم. سفیده را به آرامی داخل زرده ریخته و به صورت دورانی مخلوط میکنیم. آرد و بکینگ پودر را سه بار الک کرده و با لیسک به مواد اضافه میکنیم و آرام از یک جهت مخلوط کرده تا کاملا باهم ترکیب شوند.
درون قالب های پای که کپسول مخصوص گذاشتیم ریخته و میوه ها را به صورت نازک برش داده و روی سطح پای بچینید و در فر از پیش گرم شده در طبقه وسط با دمای ۱۸۰ به مدت ۴۰ دقیقه قرار میدهیم . بعد از پخت میتوان کمی گریل را زده تا رویه طلایی شود .
بعد از پخت و سرد شدن روی آن پودر قند الک کنید .
برای نگه داری اگر داخل یخچال میزارید نیم ساعت قبل از سرو از یخچال خارج کنید.
نوش جان
لینک کانال تلگرامی ما👇👇👇
https://t.me/ashpazibanarges20
لینک اینستاگرام آشپزی با نرگس👇👇👇
Instagram: ashpazi_ba_narges20
عزیزای دلم،برای تماشای کلیپ های آشپزیم در یوتوب ،بزنید روی این لینک👇👇👇
@ashpazinarges1017
برای تماشای کلیپ های آشپزیم با حجم خیلی کم ،در صفحه آپارات،همین الان بزن رو لینک و ببین👇👇👇
https://www.aparat.com/ashpazinarges
#آشپزی #cooking #food #آشپزی_ایرانی #غذا #آشپزی_در_طبیعت #اشپزی_خونگی #آشپزی_حرفه_ای #اشپزی_ایرانی #اشپزی_اسان #غذای_سریع #غذای_رژیمی #خوراکی #خوراک #پای #cook #foodlover
نوبتی هم باشه ، نوبت کیکهای میوه ای 😍.
بافت این پای منسجم اما نرم و خوشمزه هست . کلا کیکهای کره ای منسجم هستند اما لطیف و خوشمزه 😍😋
میتونید از انواع میوه ها 👈 توت فرنگی، آلبالو، گیلاس ، زردآلو، شلیل ، هلو درست کنید.
مواد لازم:
تخم مرغ ۳ عدد
شکر یک پیمانه
نمک نوک ق چ
آرد ۱ و ۱/۲ پیمانه
کره ۱۰۰ گرم
ماست نصف پیمانه
وانیل نصف ق چ
بکینگ پودر یک ق چ
میوه دلخواه به مقدار لازم
طرز تهیه:
زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا میکنیم . سفیده ها را با همزن برقی زده تا کاملا فرم گرفته و سفید و پفکی شوند.
زرده را در ظرفی جداگانه با شکر و وانیل با همزن میزنیم تا کرمی و کشدار شود .
کره به دمای محیط رسیده و ماست و نمک را اضافه میکنیم و حدود ۳ دقیقه با همزن میزنیم. سفیده را به آرامی داخل زرده ریخته و به صورت دورانی مخلوط میکنیم. آرد و بکینگ پودر را سه بار الک کرده و با لیسک به مواد اضافه میکنیم و آرام از یک جهت مخلوط کرده تا کاملا باهم ترکیب شوند.
درون قالب های پای که کپسول مخصوص گذاشتیم ریخته و میوه ها را به صورت نازک برش داده و روی سطح پای بچینید و در فر از پیش گرم شده در طبقه وسط با دمای ۱۸۰ به مدت ۴۰ دقیقه قرار میدهیم . بعد از پخت میتوان کمی گریل را زده تا رویه طلایی شود .
بعد از پخت و سرد شدن روی آن پودر قند الک کنید .
برای نگه داری اگر داخل یخچال میزارید نیم ساعت قبل از سرو از یخچال خارج کنید.
نوش جان
لینک کانال تلگرامی ما👇👇👇
https://t.me/ashpazibanarges20
لینک اینستاگرام آشپزی با نرگس👇👇👇
Instagram: ashpazi_ba_narges20
عزیزای دلم،برای تماشای کلیپ های آشپزیم در یوتوب ،بزنید روی این لینک👇👇👇
@ashpazinarges1017
برای تماشای کلیپ های آشپزیم با حجم خیلی کم ،در صفحه آپارات،همین الان بزن رو لینک و ببین👇👇👇
https://www.aparat.com/ashpazinarges
#آشپزی #cooking #food #آشپزی_ایرانی #غذا #آشپزی_در_طبیعت #اشپزی_خونگی #آشپزی_حرفه_ای #اشپزی_ایرانی #اشپزی_اسان #غذای_سریع #غذای_رژیمی #خوراکی #خوراک #پای #cook #foodlover
همه توضیحات ...