آموزش سواد عاطفی

FaraDars | فرادرس
FaraDars | فرادرس
FaraDars: آموزش سواد عاطفی - (برای مشاهده نسخه کامل آموزش به لینک زیر مراجعه کنید) ...
FaraDars: آموزش سواد عاطفی - (برای مشاهده نسخه کامل آموزش به لینک زیر مراجعه کنید)
https://fdrs.ir/pegs

زمان‌بندی ویدئو:
0:00:00 مفهوم سواد عاطفی
0:17:36 کاربرد سواد عاطفی
0:24:09 بخش‌های سواد عاطفی
0:34:37 آزمون سواد عاطفی

منظور از سواد عاطفی چیست؟

سواد عاطفی توانایی بیان عواطف و احساسات خود با استفاده از گفتار و سایر اشکال ارتباطی است.

اهمیت یادگیری سواد عاطفی چیست؟

سواد عاطفی یک مهارت مهم است که باید افراد آن را توسعه دهند تا به برقراری رابطه پایدار با احساسات خود کمک کند. سواد عاطفی یکی از جنبه‌های کلیدی هوش هیجانی است که به معنای توانایی کلی ما برای مقابله با احساسات است. سواد عاطفی بر نحوه بیان احساسات و چگونگی خواندن احساسات دیگران تمرکز دارد.

نداشتن سواد عاطفی باعث می‌شود که، افراد برای بیان درست احساسات خود دچار مشکل شوند و ممکن است نگران احساسات دیگران شوند. پدیدآور اصطلاح سواد عاطفی کلود استینر در سال ۱۹۹۷ است. استینر بر این باور بود که سواد عاطفی ابزاری است برای یاری به آدم‌ها، تا توسط آن احساسات خود را به شیوه‌ای عالی مدیریت کنند و همین امر باعث بهبود کیفیت زندگی آن‌ها می‌شود.

یادگیری این مهارت‌ها برای کمک به افراد جهت توصیف و صحبت درباره احساساتشان، ضروری است و می‌تواند به بهتر شدن روابط بین افراد کمک کند. نکته مهم دیگر این است که سواد عاطفی و هیجانی شخصیت ما را استحکام می‌بخشد.

در این فرادرس چه چیزی یاد می‌گیریم؟

هدف این آموزش، دانستن احساسات خود، یادگیری مهارت همدلی، یادگیری مدیریت احساسات، ترمیم مشکلات عاطفی و بروز احساسات است؛ یادگیری سواد عاطفی به شما کمک می‌کند که در زندگی خود و در ارتباط عاطفی با دیگران از این موارد استفاده کنید. فعالیت‌های اساسی برای توسعه سواد عاطفی شامل یادگیری واژگان احساسات و درک این که چگونه احساسات مختلف می‌توانند بر دیگران و خودشان تاثیر بگذارند، است.

همه توضیحات ...