طرز تهیه شیرین قاتوق خورشت اصیل و سنتی گیلانی | غذای مجلسی شمالی

2,619 بازدید
بیشتر
Behnam rostami
Behnam rostami
شیرین قاتوق یکی از غذاهای اصیل ، سنتی و قدیمی استان گیلانه که در قدیم برای مجالس و مهمانی های مهم تدارک دیده میشده. این خورشت شم ...
شیرین قاتوق یکی از غذاهای اصیل ، سنتی و قدیمی استان گیلانه که در قدیم برای مجالس و مهمانی های مهم تدارک دیده میشده. این خورشت شمالی در کنار فسنجون شمالی یکی از پر طرفدارترین غذاهای مجالس عروسی در گیلان بوده و البته از نظر طعم با باقی غذاهای شمالی متفاوته و طعم اون به شیرینی میزنه و نه ترش!
شیرینی قاتوق رو به روش های مختلفی درست میکنن و خیلیا اون رو به سبک باقی خورشت ها آبدار درست میکنن ولی من توی این آموزش قدیمی ترین و اصیل ترین روش برای درست کردن شیرین قاتوق رو بهتون یاد دادم. امیدوارم درستش کنین و لذتش رو ببرید.
مقدار مواد لازم شیرین قاتوق برای پنج الی شش نفر:
پیاز درشت: سه عدد
مرغ: پنج تکه
کشمش پلویی: 200 گرم
قیسی: 100 گرم
آلو سیاه: 100 گرم
شکر: چهار قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و دارچین
این خورشت گیلانی جزو غذاهای شمالی تنگ آب و مجلسی شمال ایرانه و درست کردنش رو حتما بهتون پیشنهاد میکنم.
لطفا برای حمایت از من و دیدن آموزش های بیشتر این صفحه رو سابسکرایب کنید و این آموزش رو با دوستانتون هم به اشتراک بذارین.
شیرین قاتوق غذای شمالی پرطرفدار گیلان

همه توضیحات ...