میرزاقاسمی با بادمجون کبابی به همراه نواب ابراهیمی - mirzaghasemi,eggplant omelette, navab ebrahimi
#رنگوببین #نواب_ابراهیمی
بادمجون و گوجه روروی زغال کباب میکنیم.
قبلش به اون نمک، فلفلسیاه و روغن میزنیم.
بعد از اینکه کبابی شد، پوست اونارو بگیرید، ساطوری کنید.
سیر رو کمی سرخ کنید، بادمجون ساطوری رو اضافه کنید و ادویههای زیر رو بزنید:
نمک
فلفلسیاه
زردچوبه
مخلوط کنید و گوجه ساطوری رو بزنید. چند دقیقه تفت بدید و تخممرغ رو بزنید.
به همین راحتی
میتونید با نون و کته اون رو میل کنید.
بادمجون و گوجه روروی زغال کباب میکنیم.
قبلش به اون نمک، فلفلسیاه و روغن میزنیم.
بعد از اینکه کبابی شد، پوست اونارو بگیرید، ساطوری کنید.
سیر رو کمی سرخ کنید، بادمجون ساطوری رو اضافه کنید و ادویههای زیر رو بزنید:
نمک
فلفلسیاه
زردچوبه
مخلوط کنید و گوجه ساطوری رو بزنید. چند دقیقه تفت بدید و تخممرغ رو بزنید.
به همین راحتی
میتونید با نون و کته اون رو میل کنید.
همه توضیحات ...