نان ساندویچ ترکی📢🔥الباقی نون ساندویچ هارو فراموش کن سومون اَکمک ترکیهTurkish Traditional Somun bread

آشپزخانه غذاهای ترکی و بین الملل
آشپزخانه غذاهای ترکی و بین الملل
لینک دسته بندی شده ویدئوهای آموزشی نان های ترکی : ...
لینک دسته بندی شده ویدئوهای آموزشی نان های
ترکی :

انواع نان های ایرانی،ترکی و بین الملل


مواد لازم برای نان سنتی ترکی سُمون اَکمَک ترکی:
آب(۱۲۰میل،۲۵۰میل)،
آرد(۱۴۰گرم،۲۸۰گرم،۱۲۵گرم طی سه مرحله)،یک قاشق غ پر شکر۱۲گرم، یک ق م نمک، یک ق غ مایع خمیر ۱۰گرم

Ingredients for traditional Turkish bread somun Akmak Turkish:
Water (120 miles, 250 miles)
Flour (140 grams, 280 grams, 125 grams in three stages), a tbsp of sugar 12 grams, a tsp of salt, a tbsp of dough dry yeast 10 grams (wet or active 22gr)

همه توضیحات ...