شیرینی سنتی خامه کتابی شیرازی | khameh ketabi (Persian cream pastry)

6,197 بازدید
بیشتر
Nahid__banoo60 Food Recipe || آشپزی ناهیدبانو
Nahid__banoo60 Food Recipe || آشپزی ناهیدبانو
شیرینی خامه کتابی یکی از شیرینی‌های سنتی شیرازیه که بدون شک همه عاشقشن. به راحتی می‌تونین تو خونه این شیرینی‌ها رو درست کنین و د ...
شیرینی خامه کتابی یکی از شیرینی‌های سنتی شیرازیه که بدون شک همه عاشقشن. به راحتی می‌تونین تو خونه این شیرینی‌ها رو درست کنین و در کنار خانواده نوش جان کنید.

مواد لازم:

زرده تخم مرغ: ۵ عدد
شکر: ۱ ق.س
سفیده تخم مرغ: ۵ عدد
عصاره وانیل: ۱ق چ
بکینگ پودر: ۱/۲ق.چ
پودر قند: ۱۵۰ گرم
آرد شیرینی: ۲۵۰گرم
عسل:  ۱/۴ پیمانه  
خامه شیرین شده : ۴۰۰ گرم
گلاب: ۱الی۲ق.س

Khame Ketabi (Persian Cream Pastry) is a pastry belonging to Shiraz city. No doubt, whoever has eaten this pastry, fell in love with it. You can prepare it easily at home and enjoy eating it with your family.

Ingredients:
5 Egg yolks
5 Egg whites
Sugar: 1 Tbsp
Vanilla extract: 1 tsp
Powdered sugar: 150 g
Baking powder: 1/2 tsp
Cake Flour: 250 g
Honey: 1/4 cup
Whip cream: 400 g
Rose water: 1-2 Tbsp

همه توضیحات ...