پای سیب مخصوص حرفه ای ها - Apple pie recipe + pie crust (ENG SUB)

SJFOOD
SJFOOD
🥧آموزش پخت پای سیب همراه با طرز تهیه خمیر پای🥧APLLE PIE + PIE CRUST ...
🥧آموزش پخت پای سیب همراه با طرز تهیه خمیر پای
🥧APLLE PIE + PIE CRUST

00:00 معرفی ویدیو
00:33 مواد لازم
00:54 طرز تهیه خمیر پای
05:00 مواد داخل پای
07:06 توضیحات پخت در فر

🔴مواد لازم خمیر پای -PIE CRUST INGREDIENTS :
🔹آرد سفید 4 پیمانه 480 گرم / All-purpose Flour 4cup
🔸کره بدون نمک یک و نیم پیمانه / unsalted butter 1/5 of a cup
🔹شکر 2 ق.غ / sugar 2 tblspn
🔸نمک یک ق.چ / salt 1 tspn
🔹آب سرد دو سوم الی یک پیمانه 120 الی 180 م.ل / cold water two thirds or 1 cup
🔴مواد لازم  - INGREDIENTS :
🔹سیب میزان لازم / apple  
🔸کره بدون نمک 6 ق.غ / unsalted butter 6tblspn
🔹شکر یک پیمانه 150 گرم / sugar 1 cup
🔸آرد سفید نصف پیمانه 90 گرم/ All-purpose Flour half of a cup
🔹آب نصف پیمانه 90 م.ل / water half of a cup
🔸دارچین 1/5 ق.چ / Cinnamon 1/5tspn

*use same cup for ingredients
*برای همه مواد از پیمانه یکسان استفاده کنید

💡نکات در رابطه با پخت پای سیب
🔹برای تهیه خمیر پای و مواد داخل شیرینی حتما از کره بدون نمک استفاده کنید
🔸هنگام درست کردن خمیر نباید کره آب یا شل بشه تا در نهایت یه شیرینی ترد و خوشمزه داشته باشیم
🔹اگر با اضافه کردن دو سوم آب مواد خیلی خشک بود تا یک لیوان آب هم میتونید اضافه کنید ، ولی اضافه کردن بیش از اندازه آب باعث میشه موادتون خمیری بشه.
🔸رو شیرینی رو با یه تخم مرغ کامل رومال کنید تا خوشرنگ و طلایی باشه
🔹زمان پخت این شیرینی 15 دقیقه با دمای 220 درجه سانتیگراد (از قبل گرم شده) و بعد بدون اینکه در فر باز بشه دمارو به 180 درجه کاهش میدیم و 45 دقیقه دیگر هم میزاریم تا بپزه
🔸حتما اجازه بدید شیرینی سرد بشه و بعد تونو برای سرو برش بزنید

😎هرکس یه آشپز درون داره  === SJFOOD

😊پیشنهاد و نظرات خودتون رو برامون کامنت کنید

👍ما را در اینستاگرام هم دنبال کنید که یه سری از آموزشها با زمان کوتاه فقط در پیج اینستاگرام گذاشته میشه :
📱 Instagram: SJ_FOOD_SJ

👥ارتباط با ما
📱 [email protected]

همه توضیحات ...