مربای گل محمدی وگردو بهمراه نکته های مهم عطری بی نظیر Tabriz cuisine تبریز کوزین Damask rose jam

1,288 بازدید
بیشتر
Tabriz cuisine
Tabriz cuisine
گل محمدی گیاهی است که در ایران از دیر باز کشت می شده و مصارف خوراکی و غذایی بسیاری دارد که می توان  این گیاه را در کنار عطر ...
گل محمدی گیاهی است که در ایران از دیر باز کشت می شده و مصارف خوراکی و غذایی بسیاری دارد که می توان  این گیاه را در کنار عطر و زیبایی بصری آن به دلیل مصرف خوراکی آن را بی نظیر توصیف کرد. امروز در این ویدیو آموزش تهیه مربا از گل تازه برای شما عزیزان  آماده کرده ام امیدوارم مورد توجه شما عزیزان قرار بگیرد .
در ادامه آموزش تهیه گل قند و گل عسلی نیز در ویدیو مجزا آماده خواهد شد در صورتی که دوست دارید ادامه آموزش های گل محمدی را  برای شما تهیه کنم در کامنتها برایم بنویسید.
در کانال تبریز کوزین حرفه ای ترین ، کار بردی ترین و ترند ترین رسپی ها را به آسانترین روش ممکن به شما عزیزان آموزش می دهیم
سوالاتتون در کامنتها برایمان بنویسید تلاش خواهم کرد در اسرع وقت پاسخگو باشم
خوشحال میشم نظرات وپیشنهاداتتون در مورد غذاها و ویدیوها بدونم
اگر دوست دارید غذا یا شیرینی آموزش داده بشه برایمان بنویسید
برای اینکه ویدیوهای بعدی ما را از دست ندهید لطفا روی لینک کلیک کنید  و ما را فالو کنید
@tabrizcuisine
مواد لازم
گل محمدی      1 کیلو
شکر 2 کیلو
گردو 1  پیمانه
جوهر لیمو     1 قاشق مربا خوری
آب       1/5 لیتر
آبجوش   1 پیمانه

مربای گل محمدی تبریز کوزین
مربای گل محمدی Tabriz cuisine
مربای گل محمدی با گل تازه
مربای گل محمدی با گردو
مربای گل محمدی با گل تازه و گردو  تبریز کوزین
Damask rose jam
Damask rose and walnut jam

Tabriz cuisine
تبریز کوزین

If you have any questions, please leave a comment below and I will try my best to help you.
Please subscribe to my YouTube Channel to see more delicious recipes
@tabrizcuisine

INGREDIENTS
Damask rose  1 kilo
Sugar     2 kilo
Walnut    1 cup
Citric acid    1 spoon
Ice
Water       1/5 liter
Boiling Water   1 cup

همه توضیحات ...