کباب ترش با آموزش پفکی کردن گوشت که تو دهن آب شه
کباب ترش از خوشمزی ترین مرینیت های ایرانی هست که برای شمال کشور هست با عطر و بوی چاشنی های اصیل شمال. امروز داخل این فیلم به طور کامل طریقه درست کردن این غذا و انتخاب گوشت مناسب رو توضیح دادم.امیدوارم از این غذای بی نظیر لذت ببرید 🌹
مواد لازم
گوشت گوساله: ۵۰۰ گرم
گردو: ۱۰۰ گرم
پیاز متوسط: ۱ عدد
فلفل سیاه: نصف قاشق چ
سیر: ۲ حبه
نعناع و جعفری از هر کدام یک مشت کوچک
رب انار: ۲ ق غ خ
نمک: ۱ ق چ خ
روغن: ۳ ق غ خ
زعفران به مقدار لازم
.
.
.
.
#کباب #کباب_ترش #غذای_شمالی #کباب_ترش_گیلانی #چلوکباب #جوجه_ترش
مواد لازم
گوشت گوساله: ۵۰۰ گرم
گردو: ۱۰۰ گرم
پیاز متوسط: ۱ عدد
فلفل سیاه: نصف قاشق چ
سیر: ۲ حبه
نعناع و جعفری از هر کدام یک مشت کوچک
رب انار: ۲ ق غ خ
نمک: ۱ ق چ خ
روغن: ۳ ق غ خ
زعفران به مقدار لازم
.
.
.
.
#کباب #کباب_ترش #غذای_شمالی #کباب_ترش_گیلانی #چلوکباب #جوجه_ترش
همه توضیحات ...