آموزش کاور شکلاتی کیک:با تمام قلق و ترفندهای کارگاهی

2,360 بازدید
بیشتر
Elichef
Elichef
آموزش کاور کیک با شکلات  با تمام نکات به درخواست شما عزیزان ❌❌نکات مهم❌❌⭕دوستان مبتدی سعی کنید از شکلا ...
آموزش کاور کیک با شکلات  با تمام نکات به درخواست شما عزیزان

❌❌نکات مهم❌❌

⭕دوستان مبتدی سعی کنید از شکلات نرم مثل شکلات ما استفاده کنید شاید برای شما از شکلات سفت مثل شکلات کاراتی که من استفاده کردم برای شما مجاز کردن با روغن براتون سخت باشه ولی با تکرار حتما دستتون خواهد آمد⭕
⭕دمای شکلات موقع روکش خیلی مهمه بایستی هم دمای بدن باشه با انگشت تست کنید اگر داغ باشه خامه روی کیک رو آب میکنه و اگر سرد باشه که روکش سخت میشه و کارتون خراب میشه با دماسنج حدودا همون ۳۷ درجه باشه که با انگشت هم میشه تست کرد⭕
⭕به هیچ عنوان تاکید میکنم به هیچ عنوان کیک رو فریز نکنید جریان کیک با روکش شکلات با انواع سس ها فرق داره که تو فریز قرار میدن .اگر فریز شده باشه تا شکلات رو ریختید فوری شکلات با سرمای خامه میبنده ⭕
⭕ اگر حس کردین که موقع خامه کشی خامه شل شده نهایتا ده تا بیست دقیقه فقط و فقط تو یخچال استراحت بدین به عیچ عنوان فریز نکنید وگرنه بعد از خامه کشی ما تو کارگاه فوری کاور شکلات میزنیم اصلا یخچال نمیزاریم که همش به مهارت خامه کشی بستگی داره⭕
⭕نحوه فیلینگ گذاری و خامه کشی رو به دو شکل و به طور کامل در دو پست مجزا. بهتون آموزش دادم تو پستهای قبلی ببینید⭕
⭕صفحه کیک من کوچیک بود  چون در دسترس نداشتم .سعی کنید صفحه کیک مناسب کیک که کمتری از از خود کیک بزرگتر باشه استفاده کنید برای تزیین پایین کیک که موقع برداشتن ممکنه شکلات نافرم بشه میتونید از روبان و خمیر فوندانت و یا خامه استفاده کنید دیگه کاملا سلیقه ایه راحت ترین راه برای مبتدیها استفاده از خمیر فوندانت که بوسیله مولد شکل داده شده  ⭕
⭕از هر نوع کیکی که دوست دارید میتونید استفاده کنید و حتما روی سطح کیک کاملا صاف باشه که موقع طرح دادن شابلون کاملا روی سطح فیکس بشه و موقع کشیدن با خامه یا بریلو اذیت نشید و فشار دستتون کم باشه که به شکلات فشاری وارد نشه و نشکنه⭕
⭕میتونید فقط از خامه سفید یا خامه رنگی استفاده کنید یا تنها از بریلوی سفید استفاده کنید حتی از کرم کره ای هم با شابلون روی کیک طرح بدین چه کیکتون با شکلات کاور شده باشه چه با خمیر فوندانت⭕
⭕میزان روغن مصرفی نسبت به شکلات همیشه یک پنجم محسوب میشه که امکان داره کم و زیاد بشه و من از اول به صورت چشمی از استادن خودم یاد گرفتم و عادت کردم اصلا وزن نکردم ⭕


❌❌بازم سوالی داشتین زیر همین پست  کامنت کنید حتما جواب میدم که هم زودتر به پاسخ برسید هم اینکه سوال شما  شاید سوال دوستان هم باشه🙏🌹 ❌❌

همه توضیحات ...