عطر و طعم این نون دیوونه ات میکنه😍نون باگت خانگی آسون و نون سیر به روشی آسونGARLIC BREAD+BAGUETTE

18,525 بازدید
بیشتر
marco_kopol
marco_kopol
تو ویدیو امروز میریم سراغ نونی که با عطر و طعمش دیوونه ات میکنه و یک تجربه فراموش نشدنی میشه😋-یاد میگیریم چطوری نون باگت رو فرم ...
تو ویدیو امروز میریم سراغ نونی که با عطر و طعمش دیوونه ات میکنه و یک تجربه فراموش نشدنی میشه😋-یاد میگیریم چطوری نون باگت رو فرم بدیم و به شکل نون های باگت اصلی فرانسوی شکل بدیم.نون باگت خانگی درست میکنیم با خمیر جادویی همه کاره و بعد با همون خمیر نون سیر آسون و خوش عطر درست میکنیم.یادت باشه که این خمیر مناسب برای پیتزا و پیراشکی هم هست و میتونه کاربردهای مختلفی داشته باشه.
.
GARLIC BREAD WITH HOMEMADE BAGUETTE
.
مواد اولیه نان باگت‌خونگی:
-آرد نول یا سفید ۲لیوان
-آب ولرم ۱لیوان کمی کمتر
-روغن مایع(زیتون یاکنجد)۵قاشق غذاخوری
-خمیر مایه فوری و آماده ۱قاشق چایخوری
-نمک نصف قاشق چایخوری
-شکر یک قاشق غذاخوری
.
مواد اولیه نان سیر خانگی:
-کره گیاهی یا حیوانی ۵۰گرم
-ریحون یا جعفری تازه ۳۰گرم(یک مُشت)
نمک و فلفل سیاه به حد اندازه
-روغن زیتون ۲قاشق غذاخوری
-پنیر پیتزا ۱۰۰گرم(هم داخل سس هم روی نان سیر)
.
نکات خیلی مهمی داره این خمیر و نون:
-خمیر نان باگت دو مرحله استراحت داره،مرحله اول یکساعت توی همون ظرف اولیه و مرحله دوم نیم ساعت بعد از فرم و شکل دادن به نون.
-تایم پُخت نون باگت حدودا ۲۰دقیقه ست در دمای ۲۰۰درجه
-یادت نره حتما یه کاسه فلزی آب داغ بزاری تو فر تا رطوبت حفظ بشه
-بعد از درآوردن نون باگت،بزارشون تا کامل سرد بشه
تایم پخت نون سیر در فر حدودا ۲۰تا ۳۰دقیقه با ۲۰۰درجه هست.
-
.
امیدوارم این نون خوشمزه رو درست کنی و لذت ببری.خوشحال میشم برای حمایت از من این ویدیو رو لایک کنی و با دوستانت به اشتراک بذاری😍✌️
.
ویدیوهای زیر هم از دست ندی👇🤗
نرم ترین گردن گوسفندی فقط با ۵۰گرم کر...
گردن گوسفندی به ۵۰گرم کره فقط🤯
.
.
خوشمزه ترین برگر دنیا در خمیر جادویی ...
مینی برگر کپل ،خوشمزه ترین برگر دنیا😋
.
.
کبابی که از خوردنش سیر نمیشی : کباب س...
کباب سرداشی همدان به قدمت صد سال😋
.
تو اینستا گرام هم هستم😍👇
instagram.com/marco_kopol

همه توضیحات ...