مربای سیب بسیار خوشمزه و خوش رنگ ، این مربا با کره سر میز صبحانه سه سوته همش تموم میشه

22,984 بازدید
بیشتر
آشپزخانه غذاهای ترکی و بین الملل
آشپزخانه غذاهای ترکی و بین الملل
سلام دوستان عزیز امیدوارم که خوب و سرحال باشید  مرباها به‌خاطر طعم شیرینی که دارند همیشه جذابند اما بعضی‌هایشان طعم فوق‌الع ...
سلام دوستان عزیز امیدوارم که خوب و سرحال باشید  مرباها به‌خاطر طعم شیرینی که دارند همیشه جذابند اما بعضی‌هایشان طعم فوق‌العاده‌ای دارند که نمی‌شود از آنها گذشت. مربای سیب یکی از این مرباهاست.دوستان عزیز در این ویدیو با  طرز_تهیه_مربای_ سیب_به سبک ترکی آشنا میشوید امید که خوشتان بیاید
مواد لازم برای مربای سیب به سبک ترکی :
سیب ،شکر،هل،میخک،جوهر لیمو،چوب دارچین
آب پرتقال،آب،آب لیمو ترش،کره
🇬🇧Ingredients for Turkish style apple jam:
Apples, sugar, cardamom, cloves, lemon salt,cinnamon
stick,Orange juice, water, sour lemon juice, butter
🇹🇷Türk usulü elma reçeli için malzemeler:
 Elma, şeker, kakule, karanfil, limon tuzu, tarçın çubuğu
 Portakal suyu, su, ekşi limon suyu, tereyağı

ویدوی مربای هویج هتل های ترکیه 👇👇
Carrot jam by Turkey Hotels Methodمرب...
مربای ترش و شیرین زغال اخته از مربای آلبالو خوشمزه تر 👇👇
Traditional Recipe by Cornelian cherr...
مربای شیر یا همون شیر عسلی
Condensed Milk (Dulce de Leche Recipe...

مربای سیب به سبک ترکی
برای این رسپی سیب 1 کیلو و 200 گرم با سیب تازه و سفت مربا درست کنید بسیار خوب و با کیفیت میشود.
سیب ها را پوست بگیرید و درشت خرد کنید اگر می خواهید که سیب های شما تیره نشوند شکر روی آنها بریزید داخل آب ننگذارید که حین و بعد از پخت چروک، له و جمع نشوند و ظاهر شیک و کارخانه ای مربای شما داشته باشد سیب های خرد شده را به قابلمه مورد نظرخود انتقال بدهید
از آنجایی که که سیب ها خودشان شیرین هستند برای اینکه شیرینی آن دل را نزند  700 گرم شکر در نظر بگیرد که معادله 3  لیوان و نصفی هست  و شکر را دراین مرحله به سیب ها اضافه کنید
پس لطفا به هیچ وجه سیب ها را داخل آب نگذارید وقتی که داخل آب می گذارید به خودشان آب میکشند پس دیگه فرقی نمی کند شما سیب باکیفیت استفاده کردید یا یک سیب  کهنه و له و شل گشنگ قابلمه را برای یک دقیقه خوب تکان دهید به شکلی که شکر روی تمام سیب های داخل قابلمه را کاملا کاور کند و بپوشاند درب قابلمه را بگذارید در فضای آشپزخانه 3 ساعت به همین شکل بماند  که شکر آب بیندازد و مربای شما قوام خیلی خوبی به این شکل می تواند پیدا کند طعم مربای شما  هم  خیلی عالی تر میشود بعد از گذشت زمان مورد نظر ملاحظه می کنید که شکرها آب شده اند و داخل قابلمه آب جمع شده است.
اگر شکر خوب و زیاد روی تمام سیب ها مخلوط نشود در این 3 ساعت سیب های شما تیره و سیاه می‌شوند
برای معطر،  پرخاصیت ترو و خوشمزه تر کردن مربا ی خود 8 عدد میخک خشک، 6  عدد هل شکسته، 1 چوب دارچین و 3 و یا 4 عدد تکه کوچک جوهر لیمو که نگذارد مربای شما شکرک بزند
این بهارات را داخل توری و یا یک پارچه بگذارید آب پرتقال تازه یک لیوان به قابلمه اضافه کنید بهارات معطری که آماده کردید را به قابلمه اضافه کنید چوب دارچین به صورت درسته و 125 میل آب
آب بیشتری اضافه نکنید و آب نصف یک لیمو ترش به دیگر مواد اضافه کرده سپس مستقیم اول روی حرارت متوسط بگذارید که شکر ها آب بشوند  از ابتدا روی حرارت زیاد نگذارید.
کره و یا مارگارین یک قاشق مربا خوری سر خالی که باعث میشود که مربای شما فقط مختصری کف کند  و خیلی دائما ً کف نکند و در نتیجه به براق شدن مربا کمک می کند درب قابلمه را به صورت نیمه برای پنج دقیقه بگذارید شکر در این مدت آب میشود تمام سیب ها می آیند رو یک مختصری چک کنید و این بار شعله را زیاد کرده در تمام مراحل درب قابلمه را نیمه باز بگذارید شعله را زیاد کنید و صبر کنید که آب به جوش بیاید چک کنید یک مختصری هم بزنید از آن جایی که مربای سیب حساس می باشد نباید خیلی این مربا را هم بزنید.
شعله را  کم کرده در را نیمه باز ببندید هر 15 تا ب20 دقیقه چک چکنید مختصری سیب ها را با پشت کفگیر چوبی به داخل شربت فشار دهید حول بدهید مانند تسبیح که بیرون نمانند نیاز به هم زدن زیادی ندارد بعد از 50 دقیقه ملاحظه می کنید مربا به جوش ریز میفتد هل و میخک ها را خارج کرده مختصری هم بزنید آب مربا را چک کنید برای اینکه بخواهید غلظت مربا را به روش ترکی چک کنید مقداری از آب داخل قابلمه را برداشته بر روی نعلبکی که خنک است و برای 10 دقیقه داخل یخچال گذاشته بودید بریزید و با پشت قاشق غلظت مربا را چک کنید ملاحظه می کنید که قاشق به راحتی از آب و عصاره مربا ما جدا نمیشود وقتی که آب مربوط به این شکل می باشد یکی از غلیظ ترین مدل های مربا را شما خواهید داشت  اینکه مربا چقدر غلیظ و یا رقیق باشد به این روش خودتان میتوانید تنظیم کنید  
به غلظت مورد نظر رسید حرارت را دیگر خاموش کنید و اجازه بدهید که تا صبح خنک بشود و طمع و رنگ آن خیلی بهتر جا بیافتد  و همان لحظه آماده سرو نیست ولی اگر بخواهید که مربا را برای مدت طولانی تری نگهداری کنید همین الان که داغ می باشد باید داخل شیشه پر کنید در آن  را ببندید و برعکس کنید و برای یک روز بگذارید به حالت برعکس بماند که شیشه مربا شما پلمپ بشود.
#مربای_سیب #طرز_تهیه_مربای_سیب #مربای_
#مربا_سیب
#آشپزخانه_غذا_های_ترکیه_ایی
#مخصوص_سرآشپز​
#فست_فود​
#Fast_food​
#food​
#آموزش_آشپزی​
#چی_بپزم​
#آشپزی​
#غذای_ترکی​
#غذای_خوشمزه

iranian cuisine dishes,,غذای ترکی خوشمزه,غذای ترکی محلی برای مهمانی,غذای سنتی ترکی بدون گوشت

همه توضیحات ...