طرز تهیه پاستا فتوچینی میت بال با سس گوجه #SagharNejad#پاستا

Saghar Nejad
Saghar Nejad
340 بار بازدید - 3 سال پیش - طرز تهیه پاستا فتوچینی میت
طرز تهیه پاستا فتوچینی میت بال با سس گوجه برای ۵ نفر
⁉️تا حالا میت بال رو امتحان کردی؟
میدونی که میت بال همون کوفته قلقلی خودمونه، اگه پاستا خوری، پیشنهاد میدم حتما با میت بال‌های نه چندان ریز امتحانش کنی، عجیب خوشت میاد😋

موادلازم:
کوفته قلقلی ۳۰۰ گرم
پاستا فتوچینی ۵۰۰ گرم
پیاز نگینی ریز خرد شده ۱ عدد
سیر له شده ۵ حبه
گوجه ریز خرد شده ۴ عدد
رب گوجه ۳ ق‌غ
نمک ۲ق‌چ
آویشن، پاپریکا هرکدوم ۱ ق‌چ
فلفل قرمز، زردچوبه هرکدوم ½ ق‌چ
جوزهندی ⅛ ق‌چ
ذرت، پنیرپارمزان،گوجه فقط یکم واسه تزیین

نکته📛 طرزتهیه کوفت قلقلی رو تو هایلایتِ پستهای کاربردی میتونی بیینی
.
.
طرزتهیه:
✔️ پاستارو با روغن و نمک بریز تو آبِ جوش و حدود ۷ دقیقه بعد آبکش کن و زیر آب سرد زیر و روش کن

✔️ پیاز‌و تو روغن تفت بده تا سبک بشه، سیر رو اضافه کن و تفت بده
⬅️ رب اضافه و حسابی تفت تا سرخ بشه
⬅️ همه ادویه‌ها و گوجه اضافه و حسابی تفت
⬅️ ۱ پیمانه آب‌جوش اضافه، حرارت رو کم کن، بذار یه رب بجوشه تا سس غلیظ بشه
⬅️ یه مقدار از سس رو بردار
⬅️ پاستا اضافه و حسابی به باقیه سس آغشته بشه
⬅️ میت بالها اضافه و اون سسی که برداشتی رو بریز رو میت بالها
⬅️ بذار پاستا حدود ۳۰ دقیقه با حرارت کم و درِ بسته دم بکشه
(اگه حجم پاستا زیاده میت بالها رو بریز وسط پاستا یا اینکه اول کوفته ها رو بریز تو سس و بذار یکم تفت بخوره و بعد پاستارو اضافه و مخلوط کن)

✔️ درنهایت با ذرت، پنیرپارمزان و گوجه تزیین و نووش بفرما❤️‍🔥
.
.
کپی حتی با ذکر منبع ممنوع⛔️

#پاستا_ساغر #ساغرنژاد #آشپزی_کنیم
3 سال پیش در تاریخ 1400/02/11 منتشر شده است.
340 بـار بازدید شده
... بیشتر