تمام فوت و‌فن های مربا به خوشرنگ😍و خوشمزززه

atefeh.ghanbarei
atefeh.ghanbarei
پاییز  که میشه باید 🍁عطر و‌بوی به و هل بپیچه توی خونه و‌مستت کنه 😌تمام فوت و فن مربای به خوشرنگو نوشتم ...
پاییز  که میشه باید 🍁عطر و‌بوی به و هل بپیچه توی خونه و‌مستت کنه 😌

تمام فوت و فن مربای به خوشرنگو نوشتم


ادرس اینستاگرام👇  
‏@atefeh.ghanbarei
‏@atefeh.ghanbarei

اگه هنوزم پیجمونو سابسکرایب نکردی  
ادرس کانال آموزشی یوتیوپ  منو داشته باشید👇👇

@atefeh.ghanbarei


با سابسکرایب و‌روشن کردن زنگوله بالای صفحه میتونی  از آموزشهای کاربردی  صفحمون به سرعت باخبر بشید ، زیادم وقتتونو نمگیرم🥰  ،  
به ساده ترین زبان بدون اینکه وقت شما روبگیریم  تمام نکات به اشتراک میزارم تمام دستورات امتحان شده و‌بی نقصه با خیال راحت میتونی درست کنید
خیلی دووووستون دارم❤️




—————————————

مربای به با شیریرنج  میشه یه ترکیب بهشتی برنده
من که بینهایت عاشقشم✋😍😋

شما کدوم مربا بیشتر دوسش داری؟


مواد لازم مربای  به

✅به خرد شده و پوست گرفته یک کیلو

✅شکر یک کیلو( اگه به ها خیلی شیرین بود و شما
مربای کم شیرین خواستین ۸۰۰ گرم هم میشه).
✅هل چهار عدد

✅. ابلیمو  سه ق غ. .


ابتدا به را بشورین و پوست گرفته و خرد کنید دونه های به رو دربیارین برای سرماخوردگی مفیده . سه تا دونه ی به هم توی مربا بریزین برای قوامش خوبه .

برای مربای به  قابلمه مسی سفید شده بهتره چون در رنگش تاثیر بهتری میزاره .
درون قابلمه مسی هفت لیوان آب بریزید.
به های خرد شده را به آن اضافه کنید.
روی حرارت گذاشته تا خیلی کم نرم شود( فقط مراقب باشید له نشه تقریبا بیست دقیقه کافیه)
حالا شکر و هل را اضافه کنید.
درقابلمه را هم  از همون ابتدا دم کنی بزارید . باحرارت خیلی کم و شعله پخش کن اجازه بدین خوشرنگ بشه حدود پنج الی شش ساعت.با حرارت خیلی کم ... پخت این مربا یه کمی صبوری میخواد . یه ربع آخر هم آبلیمو برای اینکه شکرک نزنه.( البته چون به خودش کمی ترشی داره اگر به اندازه پخته بشه و زیادی غلیظ نشه شکرک نمیزنه  سه ق ابلیمو کافیه)
بعد از روی حرارت بردارین و بزارین توی قابلمه باشه با  در بسته و با دم کنی که خنک بشه و عرق نکنه .
وقتی خوب خنک شد غلظتش مشخص میشه و سفت تر میشه
خنک که شد داخل شیشه بریزین و بزارین یخچال .
برای همه ی مرباها از ابتدا درش باز باشه اما مربای به در قابلمه بسته باشه . در قابلمه را دوساعت اول اصلا برندارین . نزارین بخارش خارج بشه. اگر با حرارت خیلی کم پخته بشه و زیاد درش رو برندارین اصلا شکرک نمیزنه و خوشرنگ میشه. اگر زیاد رو حرارت بمونه خیلی زیاد تیره میشه رنگش به سلیقه خودتونه
اگر طعم دارچین دوس داشتین یه چوب دارچین هم دلخواهه بزارین




#مربا_به#مربا#مربا_خونگی #پاییز#خوشرنگ#صبحانه_خوشمزه #صبحانه #صبحانه_سالم #آشپزی_ایرانی #آشپزی #دسر #فوت_فن#آشپزی#آشپزی_ایرانی #آشپزی_مدرن #اشپزی_خونگی #آشپزی_حرفه_ای #اشپزی_اسان #آشپزی_باعشق  #آشپزی#دسر#صبحانه_خوشمزه#food #delicious #dissert #cook#cooking #recipe #bakery #ideas

همه توضیحات ...