آموزش جوجه کباب زعفرونی؛جوجه کباب با استخوان.جوجه کباب رستورانی آبدار و خوشمزه به همراه ۱۰نکته ی مهم

dastpokht irooni
dastpokht irooni
روزهای تعطیل وکباب های معروفش.امروز میخوام  جوجه کباب زعفرونی بااستخوان رو بهتون آموزش بدم که هم یه جوجه کباب پخته ، نر ...
روزهای تعطیل وکباب های معروفش.
امروز میخوام  جوجه کباب زعفرونی بااستخوان رو بهتون آموزش بدم که هم یه جوجه کباب پخته ، نرم و آبدار باشه،و هم طعم بی نظیرش توی دهنت ماندگار باشه و از خوردنش لذت ببری.قبل ازاینکه بریم این جوجه کباب زعفرونی خوشمزه رو بهتون آموزش بدم،لازمه چند تا نکته رو بهتون بگم تا توی دستور کارتون قرار بدین و یه کباب فوق العاده خوشمره وترد داشته باشین.
نکته اول:اولین کار اینه که بعد ازاینکه مرغ رو کامل  ازچربی های اضافه پاک کردیم و شستیم اون رو به قطعات متوسط ریز میکنیم نه خیلی ریز که بسوزه ونه خیلی درشت که داخلش خام بمونه.
نکته دوم:بعداز ریز کردن مرغ روی قسمت های درشت مرغ مثل ران و ساق مرغ برش ایجاد میکنیم که هم مواد به خوردش بره وهم اینکه خام نمونه و خوب پخته بشه.
نکته سوم:استفاده از فلفل سیاه ،فلفل پاپریکا و زعفران برای طعم دار کردن مرغ و برای جلوگیری از بوی زهم مرغ.
نکته چهارم:برای نرم شدن جوجه کباب و جلوگیری از خشک شدنش از ماست وسس مایونز استفاده کنید.
نکته پنجم:ابلیموی زیاد باعث سوختن زود هنگام جوجه کباب میشه پس در حد چند قطره بیشتر استفاده نشه.
نکته ششم:پیازی رو که برای طعم دار کردن مرغ استفاده میکنید خلال درشت باشه چون در غیر اینصورت به گوشت میچسبه و میسوزه.
نکته هفتم:توی ریختن زغال داخل منقل دست و دلباز باشید. زغال رو حسابی سرخ کنید و در حدی با بادبزن باد بزنید که خاکسترش ازبین بره و روی مرغ نشینه.
نکته هشتم:به وقت کباب کردن مرغ صبور باشید چون باید به آرامی جوجه کباب رو باد بزنی آرام آرام سیخ ها رو هرچند وقت یکبار برگردوند.
نکته ی نهم:به وقت سیخ زدن جوجه ها سینه ها رو روی یه سیخ وران مرغ و ساق مرغ رو روی یه سیخ و کتف وبال مرغ رو هم جداگانه روی یک سیخ دیگه بزنید اینکار باعث میشه تکه های گوشت روی  هر سیخ همزمان با هم کباب بشه.
ونکته دهم:ودر اخر وقتی جوجه کباب مراحل پخت پایانیش رو گذروند مقداری کره ی آب شده و زعفرون رو با برس روی جوجه کباب بکشید اینکار باعث خوشرنگ و آبدار شدن جوجه کباب میشه.
خب موادی که برای  آموزش یه جوجه کباب بی نظیر لازمه عبارتند از:جوجه با استخوان ،پیاز بزرگ،فلفل پاپریکا،نمک وفلفل سیاه،ماست،سس مایونز ودر صورت دردسترس بودن سس مایوفل،زعفران،روغن،کره آب شده،اب لیموی تازه
طرز تهیه:
ابتدا مرغ رو به صورت نه خیلی ریز ونه خیلی درشت خرد میکنیم .داخل یه کاسه بزرگ پیاز وفلفل دلمه رو به صورت خلال درشت خرد میکنیم.بعد ماست ،سس مایونز وسس مایوفل، نمک وفلفل سیاه،دو قاشق آبلیمو تازه، مقداری روغن و زعفران رو به موادمون اضافه میکنیم و مقداری پیاز ها رو چنگ می‌زنیم تا اب پیاز در بیاد و به خرد مرغ بره.بعد تکه های مرغ رو داخل کاسه میریزیم وهم می‌زنیم تا مرغ ها طعم دار بشن.جوجه ها رو به مدت چهار الی پنج ساعت استراحت میدیم.بعد سینه های مرغ وران و ساق مرغ و کتف و بال رو جداگانه به سیخ میکشیم.برای خوش طعم تر شدن مقداری نمک مجددا روی مرغ میپاشیم.بعد ازاینکه زغال رو حسابی سرخ کردیم سیخ ها رو بافاصله روی منقل میچینیم و آرام آرام هر دو دقیقه یکبار سیخ ها رو برمیگردونیم و جوجه ها رو باد میزنیم.اواخر پخت  برای مقداری کره آب شده  و زعفران رو با برس روی جوجه کباب ها میکشیم.
وبعد ازاینکه جوجه کباب آماده شد داخل ظرف مورد نظر میکشیم و  در کنار برنج میل میکنیم.
اینم از آموزش جوجه کباب زعفرونی.
💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝
دوستای گلم طرز تهیه این جوجه کباب خوشمزه رو به صورت کامل داخل ویدیو قراردادم.اگه ازاین آموزش راضی هستین.ویدیوی من رو لایک کنید وبرای دوستان تون ارسال کنید.خوشحال میشم کامنت بذارید وبگید ازچه روشی برای تهیه ی جوجه کباب استفاده میکنید.
😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋
راستی کانال dastpokht irooni رو سابسکرایب کن تا لحظه های خوشمزه ایی رو کنار من باشی.
من عاطفه هستم علاقه مند به آشپزی.
صفر تا صد تجربه های خوب آشپزیم رو به صورت رایگان دراختیارتون قرارمیدم تا بتونی غذاهای خوشمزه ایی رو درست کنی و دستپخت بی دوست و آشنا زبانزد خاص وعام باشه.پس زود تند سریع کانالم رو مشترک سو وزنگوله رو اگه فعال نکردی فعالش کن تا همه ی ویدیوهام به محض اشتراک گذاشتن براتون نمایش داده بشه.
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

همه توضیحات ...