Flour + Water! Skillet Flatbread Recipe In Pan آرد + آب = نان تافتون خونگی

Let's cook with Rozina
Let's cook with Rozina
Flour + Water!  How to Cook flatbread in a Pan   فقط با آرد و آب نان تافتون نرم و خوشمزه درست کنIn today's vid ...
Flour + Water!  How to Cook flatbread in a Pan   فقط با آرد و آب نان تافتون نرم و خوشمزه درست کن

In today's video, I mix flour with water and make  flatbread/tortilla  in pan at home. This recipe does not need yeast. And in 30 minutes you will have 9-10 delicious- soft and tender flatbread.
You can store these breads in the freezer for 1 month.

🍞🥖Tip:
Knead the dough for a few minutes and you will have a nice dough but if it is sticky, Add 1-2 tbsp flour as needed.

Ingredients for making flatbread
350g plain flour
200ml lukewarm water
2tbsp olive oil
1tsp salt

آرد + آب ! طرز تهیه نان تافتون

سلام به همه ی دوستان عزیز. در ویدیو امروز طرز تهیه ی نون تافتون  نرم و لطیف وخونگی را نشون میدهم. این نان خوشمزه نیازی به خمیر مایه یا جوش شیرین  و یا استفاده از فر نداره . در عرض نیم ساعت میتونید نه یا ده نان خوشمزه ی تافتون تابه ای درست کنید که همه افراد فامیل از خوردن این نون سیر نمیشن.
میتونید این نون ها رو فریز کنید  و تا یکماه در فریزر هم نگه داری کنید.
مواد لازم
سیصدوپنجاه گرم آرد سفید
دویست میلی لیتر آب ولرم
دو ق غ روغن زیتون
یک ق چ نمک

طرز تهیه نان تافتون در تابه
آرد و نمک را داخل یک کاسه ریخته وبا هم مخلوط کنید. سپس روغن زیتون و اب را اضافه کرده و با یک دست تمام مواد را هم بزنید تا بصورت یک خمیر منسجم در آید. خمیر کمی بدست میچسبه ولی با ورز دادن چسبندگی آن تمام میشه. اصلن جای نگرانی نیست. خمیر خیلی آسونی هست که با چشم بسته هم میشه درستش کرد.
میبینید چقدر به فکرتون هستم . . یک دستور تهیه آسون اما در حد هتل های بین المللی بهتون یاد میدهم که همیشه بگید رزینا تو دیگه کی هستی.
بله- خلاصه وقتی خمیر آماده شد- روی آن را با یک دستمال بپوشونید ودر آشپزخانه بگذارید به مدت بیست دقیقه بمونه.
بعد از بیست دقیقه. خمیر را روی سطح آردی گذاشته و به شکل یک سوسیس در آورده و خمیر را به 9 یا ده قسمت برش دهید.
چانه ها را گرد کرده و رویش را با حوله بپوشانید. هر بار یک خمیر نان را روی سطح آردی گذاشته و با وردنه باز کنید. اگر به شکل کاملن گرد هم نشد اصلن اشکالی نداره - اتفاقن شیکتر هم هست.
حالا- تابه را روی حرارت متوسط گذاشته تا گرم شود و خمیر باز شده را داخل تابه بگذارید تا دو دقیقه مانده و حباب های ریز روی آن ظاهر شود. بعد پشت و رو کنید تا سمت دیگر هم پخته شود.
حتی میتوانید نان را مستقیمن روی شعله گاز گذاشته و در عرض دوثانیه نان شروع به پف کردن میکند.
نان ها ی آماده شده داخل دستمال سفره پارچه ای قرار دهید تا بافت نرم آن حفظ شود.
نوش جان

نکته🍞🥖
اب و آرد را همانطور که در فیلم مشاهده میکنید
اگر برای چند دقیقه با دست ورز بدهید خمیر منسجمی خواهید داشت اما اگر خمیر چسبندگی داشت یک یا دو ق غذ اخوری آرد اضافه کنید.
===================
Join  my YouTube channel in following link👇❤️
برای دیدن ویدیوهای جدید کانال  میتونید در لینک زیر سابسکرایب کنید❤️
@rozinadinaa
=========================
My Instagram page اینستاگرام من: Instagram: rozinadinaa5
========================
My Facebook page پیچ فیس بوک : Facebook: rozinaspersi..
==========================
رشد کانال یوتوب- افزایش فالور و بازدید  با استفاده از نرم افزار توب بادی
This site is affiliated to tube buddy. If you want to enjoy the benefits and increase your YouTube viewers and subscribers, just visit this site.
https://www.tubebuddy.com/rozinadinaa
=========================
link to Ayrshire online radio: https://ayrshireonlineradio.weebly.co...
=======================
#flatbread
#نان_تافتون
#نان

همه توضیحات ...