نان روغنی ، فطیر ترکمنی ، نون جزغاله ، نون روغنی بسیار خوشمزه | Very delicious oil bread recipe

Sweet Cake cookie | آموزش آشپزی
Sweet Cake cookie | آموزش آشپزی
==================================نان روغنی یا فطیر ترکمنی یک نوع نان سنتی ایرانی است که در برخی مناطق ایران مانند ترکمن صحر ...
==================================
نان روغنی یا فطیر ترکمنی یک نوع نان سنتی ایرانی است که در برخی مناطق ایران مانند ترکمن صحرا، شمال غربی ایران و استان‌های خراسان و خوزستان معروف است. این نان عمدتاً از آرد، روغن، شیر، نمک و مواد مخصوص پخت آن تهیه می‌شود. به دلیل افزودن روغن به ترکیبات نان، طراوت و طعم خاصی به آن می‌دهد. فطیر ترکمنی معمولاً در صبحانه و ناهار میل می‌شود و با چای یا دوغ سرو می‌شود.
Oil bread or Turkmen unleavened bread is a type of traditional Iranian bread that is famous in some regions of Iran such as Turkmen Sahara, northwestern Iran and Khorasan and Khuzestan provinces. This bread is mainly prepared from flour, oil, milk, salt and special ingredients. Due to the addition of oil to bread ingredients, it gives it a special freshness and taste. Turkmen unleavened bread is usually eaten for breakfast and lunch and served with tea or buttermilk.
==================================
مواد لازم  فطیر ترکمنی:

آب ولرم ۴۰۰ ml
شیر ولرم ۳۰۰ ml
شکر ۱ قاشق غذا خوری
نمک ۱ قاشق غذا خوری سر خالی
خمیر مایه ۱ قاشق غذا خوری
آرد بین ۹۰۰ گرم تا ۱کیلو ۲۰۰ گرم
مواد میانی:
دنبه گوسفندی و پیاز رو با کمی روغن دنبه تفت بدین همین که کمی پیاز نرم شد کافیه .
روغن دنبه رو روی حرارت ذوب کنید .۴ قاشق پر
میتونید بجای دونبه از گوشت نگینی خورد شده و یا چرخ گوشت و پیاز استفاده کنید و یا
(میتونید بجای روغن دنبه و دنبه فقط از کره استفاده کنید (دوغ کره رو بگیرین ) دقیقا به همین شکل لایه لایه میشه )

ingredients for Turkmen yeast:
Warm water 400 ml
300 ml lukewarm milk
Sugar 1 tablespoon
Salt 1 tablespoon empty head
Yeast 1 tablespoon
Flour between 900 grams and 1 kilo and 200 grams
Intermediate materials:
Fry the mutton tail and onion with a little bit of tail oil until the onion softens a little.
Melt castor oil on heat. 4 full spoons
Instead of donbeh, you can use mincemeat or minced meat and onions
(You can use only butter instead of castor oil and castor oil (take buttermilk). It will be layered in exactly the same way)
==================================
طرز تهیه  فطیر ترکمنی:

شیر + آب + نمک + شکر + خمیر مایه رو مخلوط کم کم آرد اضافه کنید برای من تقربا ۸۰۰ تا ۹۰۰ گرم شد حالا احتمال داره بسته به کیفت ارد شما این مقدار کمتر یا بیشتر بشه باید خمیری بدست بیارین که سفت نباشه نرم و چسبندگیش خییییلی کمه .
چون موقع باز کردن خمیر هم از مقدار کمی ارد استفاده میشه .
خمیر رو به ۸ چونه تقسیم کنید و روشو به خوبی بپوشونید بزارین ۲۰ تا ۳۰ دقیقه استراحت کنه
برای هر سینی نون ۴ چونه لازمه
۴ چونه رو به کمک مقداری آرد و وردنه و اقلو باز کنید نه خیلی نازک و نه ضخیم
سطح خمیر ها رو چرب کنید و ترکیب دنبه رو اضافه کنید ۴ لایه رو رو هم بزارین مثل ویدیو
در فر از قبل گرم شده با دمای  ۲۰۰ درجه به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه بپزین زیرش که طلایی شد حرارت بالا رو روشن کنید 💐

How to prepare Turkmen dough:
Add milk + water + salt + sugar + yeast to the flour mixture little by little. For me, it was approximately 800 to 900 grams. Now, depending on the type of flour, this amount may be less or more. You should get a dough that is not hard, soft and very sticky. less
Because a small amount of flour is used when rolling out the dough.
Divide the dough into 8 pieces and cover the dough well and let it rest for 20 to 30 minutes
4 wedges are required for each bread tray
4 Roll out the lime with a little flour and a rolling pin, neither too thin nor too thick
Grease the surface of the doughs and add the dal mixture and put 4 layers together like in the video
Bake in a preheated oven at 200 degrees for 20 to 30 minutes, when it turns golden, turn on the high heat.
==================================
👇آموزش پخت چافاتی ترکمنی 👇
دستور پخت چافاتی ترکمنی , غذای محلی ت...

👇آموزش پخت نان در منزل 👇
طرز تهیه نان قندی خانگی ، آموزش پخت ن...

👇آموزش پخت نان ترکمن 👇
نان ترکمن , نان ترکمنی | Delicious br...

👇آموزش پخت بورک تنوری 👇
بورک تنوری , بورک ترکمن بسیار خوشمزه ...
==================================
دوستان ویدیو رو تا تموم شدن ببینید تا از جزئیات غافل نشوید

همچنین می توانید این ویدیو را با دوستان خود در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید تا آنها را مطلع کنید.

اگه از ویدیوهای من خوشتون اومد خیلی خوشحال میشم که کانالم رو سابسکرایب کنید و نظر بدید خیلی ممنون 🙏

فراموش نکنید که زنگ اطلاع رسانی را روشن کنید تا بتوانید از دستور پخت جدید من مطلع شوید.

با من در تماس باشید ⬇ ⬇ ⬇

کانال یوتیوب من:
sweetcakecookie

صفحه توییتر من:
Twitter: SweetCakecooki

اینستاگرام من:
Instagram: sweet_cake_cookie

با تشکر از بازدید شما، عشق فراوان به "sweet cake cookie" ♥️♥️♥️
((استفاده غیر مجاز از فیلم ها و دستورالعمل ها ممنوع است))
==================================
00:00 مقدمه
00:14 آماده کردن خمیر و مواد میانی
03:37 اضافه کردن مواد میانی به لایه های خمیر
05:07 شکل دادن به خمیر و پخت
07:51 فطیر ترکمنی
==================================
#آشپزی  #نان_محلی #bread
#cooking

همه توضیحات ...