#لیدی_فینگر_خونگی چه جوری تو خونه بیسکوییت لیدی فینگر دوست کنیم

Nahid Cheraghian
Nahid Cheraghian
...
#بیسکوییت_لیدی_فینگر

تخم مرغ ۲ عدد
آرد ۶۰ گرم
شکر ۵۰ گرم برای سفیده
شکر ۱۰ گرم برای زرده
وانیل مایع ۱ ق چ یا وانیل پودری نصف ق چ

اول زرده و سفیده ی تخم مرغ رو جدا میکنیم و سفیده رو به همراه ۵۰ گرم شکرمون میزنیم فقط شکر رو تو ۳ مرحله و کم کم اضافه میکنیم و هم میزنیم تا کاملا خودشو بگیره و به حالت استیف پیک برسه ( استیف پیک به مرحله ای میگن که سفیده یا خامه کاملا سفت میشه و اگر مفتول رو از کاسه همزن بیرون بیارید و برعکس کنید نوک قله بالا میمونه و بر نمیگرده ) بعد از اینکه به این مرحله رسید سفیده رو داخل یخچال قرار میدیم و زرده ی تخم مرغ رو همراه ۱۰ گرم شکر و وانیل میزنیم تا کرم رنگ بشه و بعد خیلی آروم زرده ی زده شده رو به سفیده اضافه میکنیم و با لیسک خیلی خیلی آروم به صورت دورانی هم میزنیم تا با هم ترکیب بشن بعداز اینکه سفیده و زرده باهم ترکیب شد آرد رو تو ۲ یا ۳ مرحله اضافه میکنیم و مجددا آروم هم میزنیم تا پف سفیده نخوابه و بعد داخل قیف میریزیم و داخل سینی فر یه کاغذ روغنی که با خودکار روشو علامت زدیم تا بیسکوییتامون یکدست بشن قرار میدیم و مایمون رو با فاصله روی کاغذ روغنی پایپ میکنیم و کمی پودر قند الک میکنیم روی مایه ی بیسکوییتمون و داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۹۰ درجه ی سانتی گراد به مدت تقریبا ۱۰ دقیقه طبقه ی وسط قرار میدیم و از دقیقه ی ۸ به بعد مراقب باشید نسوزه چون دمای فرها متفاوته بعداز اینکه کمی رنگ گرفت فرو خاموش میکنیم و در فرو نیمه باز میکنیم و ۴ تا ۵ دقیقه اجازه میدیم تو فر خاموش بمونه بعد درش میاریم و استفاده میکنیم
با این مقدار مواد تقریبا ۲۰ عدد بیسکوییت داریم
نوش جان
ناهید🤗
۱۷:۰۲

#لیدی_فینگر #لیدی_فینگر_خونگی #بیسکوییت_خونگی #تیرامیسو #بیسکوییت_لیدی_فینگر #نون_خونگی

همه توضیحات ...