آموزش بامیه خانگی بدون شهد《 خودت تو خونه خیلی راحت بامیه خوشمزه درست کن مطمئنم عاشق میشی 》

763 بازدید
بیشتر
Ashpazi Sadeh.
Ashpazi Sadeh.
بایه یا چوروس؟؟به نظر من دستورات غذایی باید طوری باشه که بشه توش تغییرات ایجاد کرد ، 😂😂😂 نباید اشپزی و سخت گرفت ، لذت ...
بایه یا چوروس؟؟
به نظر من دستورات غذایی باید طوری باشه که بشه توش تغییرات ایجاد کرد ، 😂😂😂
نباید اشپزی و سخت گرفت ، لذت آشپزی به آسون و دم دست بودن موادشه ، اینه که آشپزی و لذت بخش میکنه
با یه ترفند کوچولو بتونی یه اثر جدید خلق کنی😍
البته این خوشمزه جدید نیستا، کلی عرض کردم😂 حالا نیاین تیربارونم نکنید🥴😝
تخم مرغ ۲ عدد
آب ۱ لیوان فرانسوی
کره یا روغن ۴۰ گرم (۴_۵ ق غ)
آرد ۱ لیوان
وانیل ۱/۲ ق م
بکینگ ۱ق م
شکر ۱_۲ق غ
دوتا نکته🥰
۱_ باید مراحل داخل قابلمه که داغ هست و ۶_۷ دقیقه ادامه بدین ،طوری که خمیر رو با لیسک یا قاشق پهن و جمع کنید
۲_میتونید شکرش و بیشتر کنید تا شیرینیش بیشتر بشه
۳_بجای شکلات میتونید تو شکر و دارچین هم بغلتونید
۴_توی روغن زیاد اگه سرخ بشه بهتره ،ولی میشه مثل من تو روغن هم خساست خرج بدی😂حتما حتما هم شعله ملایم باشه تا مغز پخت بشه
نکته چهارم و اگه دوقسمت میکردم پنجتا نکته میشد ،اون بالا نوشتم دوتا نکته😝
بازم سوالی داشتید داخل کامنتها بپرسید جواب میدم😘

همه توضیحات ...