کباب میگو با شویدپلو- سیخ میگو با سس لیموجعفری - shrimp kebab with lemon and parsley sauce
سس میگو:
روغن زیتون بکر: ۳ تا ۴ قاشق غذاخوری
تخمگشنیز: ۱ قاشق چایخوری
پودر سیر: ۱ قاشق چایخوری
زیره سیاه: نصف قاشق چایخوری
نمک: نصف قاشق چایخوری
پوست و آب یک عدد لیمو تازه
جعفری تازه خورد شده: ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری
.
شویدپلو:
برنج شستهشده: ۱ لیوان
آب: ۱ تا ۱/۵ لیوان
نمک: نصف قاشق چایخوری
روغن: ۲ تا ۳ قاشق غذا خوری
.
کباب میگو شامل: میگو، گوجه گیلاسی و فلفل دلمه و سس میگو هست.
#رنگوببین #نواب_ابراهیمی
#chef #cook #cooking #food
روغن زیتون بکر: ۳ تا ۴ قاشق غذاخوری
تخمگشنیز: ۱ قاشق چایخوری
پودر سیر: ۱ قاشق چایخوری
زیره سیاه: نصف قاشق چایخوری
نمک: نصف قاشق چایخوری
پوست و آب یک عدد لیمو تازه
جعفری تازه خورد شده: ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری
.
شویدپلو:
برنج شستهشده: ۱ لیوان
آب: ۱ تا ۱/۵ لیوان
نمک: نصف قاشق چایخوری
روغن: ۲ تا ۳ قاشق غذا خوری
.
کباب میگو شامل: میگو، گوجه گیلاسی و فلفل دلمه و سس میگو هست.
#رنگوببین #نواب_ابراهیمی
#chef #cook #cooking #food
همه توضیحات ...