پوره سیب زمینی استاندارد به روش شف رستورانهای کنتینانتال، آسان، سریع و بسیار خوشمزه
لذیذ ترین پوره سیب زمینی (غیر من-درآوردی) را به سبک شف های اروپایی و آمریکایی رستورانهای کنتینانتال در ۳ دقیقه به شما آموزش می دهم.
پوره سیب زمینی غذای بسیار ساده ای است که متاسفانه بلایی که کج سلیقگی بر سر بسیاری از غذاهای ساده ولی اصیل و عالی آورده، آنرا هم گرفتار کرده است. این بلا چیزی نیست به جز افزودن ناشیانه مواد عجیب و نامربوط، توسط افرادی که سعی دارند آشپز حرفه ای جلوه نمایند. طبیعتا نتیجه نهایی نابودی کامل پوره سیب زمینی و تولید یک ماده بی هویت است که تشخیص آن نیازی به یک آشپز حرفه ای نداشته بلکه یک غذا شناس و غذا خور با تجربه و با سلیقه براحتی متوجه می گردد
حاصل این دستور تهیه، جوهره پوره سیب زمینی با طعم و شکل و بافت و عطر واقعی آن است. در کنار غذاهای گوشتی مانند انواع استیک و رست و مرغ بریان و شنیتسل و حتی تاس کباب سرو کنید، و از تعریف و تمجید عزیزان و مهمانان خود لذت ببرید
مواد لازم:
نیم کیلو سیب زمینی (از نوع دارای گوشت زرد و سفت بهترین نتیجه را می دهد)
صد گرم کره طبیعی گاو
یک پیمانه (۲۵۰ میلی لیتر) شیر
یک قاشق مرباخوری نمک
پوره سیب زمینی غذای بسیار ساده ای است که متاسفانه بلایی که کج سلیقگی بر سر بسیاری از غذاهای ساده ولی اصیل و عالی آورده، آنرا هم گرفتار کرده است. این بلا چیزی نیست به جز افزودن ناشیانه مواد عجیب و نامربوط، توسط افرادی که سعی دارند آشپز حرفه ای جلوه نمایند. طبیعتا نتیجه نهایی نابودی کامل پوره سیب زمینی و تولید یک ماده بی هویت است که تشخیص آن نیازی به یک آشپز حرفه ای نداشته بلکه یک غذا شناس و غذا خور با تجربه و با سلیقه براحتی متوجه می گردد
حاصل این دستور تهیه، جوهره پوره سیب زمینی با طعم و شکل و بافت و عطر واقعی آن است. در کنار غذاهای گوشتی مانند انواع استیک و رست و مرغ بریان و شنیتسل و حتی تاس کباب سرو کنید، و از تعریف و تمجید عزیزان و مهمانان خود لذت ببرید
مواد لازم:
نیم کیلو سیب زمینی (از نوع دارای گوشت زرد و سفت بهترین نتیجه را می دهد)
صد گرم کره طبیعی گاو
یک پیمانه (۲۵۰ میلی لیتر) شیر
یک قاشق مرباخوری نمک
همه توضیحات ...