طرز تهیه خمیر #تارت (#تارت_لت) بهمراه فیلینگهای خاص شامل: #پرالین_فندق #باواروآی_وانیلی #گاناش

7,476 بازدید
بیشتر
Varesh
Varesh
تارت و تارت لت موادلازم خمیر تارت آرد       ۳۵۰ گرمکره ی سرد       ۱۷۵گرمپ ...
تارت و تارت لت

موادلازم خمیر تارت

آرد       ۳۵۰ گرم
کره ی سرد       ۱۷۵گرم
پودر شكر.          ١٤٠ گرم
تخم مرغ        ۷۰ گرم
وانیل        ۱/۴ قاشق چایخوری
طرز تهیه:
کره را داخل ظرف هم زن بریزید ،وانیل و پودر شکر را اضافه کنید ،هم‌بزنیپ تا ترکیب مخلوط و کرمی شود،تخم مرغ را اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهیدودر نهایت  آرد را اضافه کنید و مخلوط کنید  خمیر آماده داخل کیسه نایلونی قرار دهیدو به مدت ۳ساعت در یخچال قرار دهید تا استراحت کند (استراحت خمیر لزوما جهت ادغام شدن مواد در یکدیگر است)
خمیر آماده را از بحچال خارج کنید و ۳۰ ثانیه ورز دهید خمیر را روی سطح آرد پاشی شده و یا سیل  پت به ضخامت ۳ میلی متر باز کنید و به اندازه ی محیط رینگ های انتخابی و ارتفاع آن برش دهید و هم چنین به اندازه کف رینگ ها نیز خمیر را برش دهید به مدت۱۰ دفیقه در یخچال قراردهید سپس داخل رینگ ها خمیر را فیکس کنید مجددا ۳۰ دقیقه در یخچال و یا ده دقیقه در فریز قرار دهید و بعد از آن اضافه های خمیر را از لبه رینگ  ها برش دهید اینبارنیز به مدت ۳۰ دقیقه در فریزر قرار دهید .فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کنید رینگ ها را داخل سینی فرکه با سیل پت پوشش داده اید قرار داده و بلافاصله در فر قرار داده و  به مدت تقریبی ۲۰ دقیقه بپزید .از بر خارج و خنک کنید
طرز تهیه پرالین فندق
فندق پوست گرفته.        ۸۰ گرم
شکر.           ۸۰ گرم
گلو کز        ۴۰گرم
آب.        ۴۰ گرم
طرز تهیه :آب،شکر وگلوکز را روی حرارت قرار دهید تا شکر ذوب شده و مواد بجوش آید .فندق را اضافه کنیدو اجازه دهید تا مواد جوشیده و‌کارامل شود ، مواد کارامل شده را رو ی سیل پت پهن کرد ه خنک کنید .سپس به نکه های کوچک خرد کنید و داخل غذا ساز بریزید تا ابتدا پودر و سپس به شکل خمیری در آید ازین مواد حدودا دو فاشق سوپخوری داخل گاناش آماده بریزید و کف پوسته های تارت بریزید کنار بگذارید تا کرم  آماده شود و پس از آماده شدن مطابق ویدیو  داخل پوسته های تارت بریزید.

طرز تهیه گاناش:

۱۰۰گرم خامه ی تازه را در ظرفی ریخته روی حرارت بحوشانید ۱۰۰گرم شکلات سیاه را داخل ظرفی ریخته خامه در حال جوش را روی آن بریزید و مرتب هم بزنیدتا شکلات ذوب شود گاناش آماده ی مصرف میباشد.

کرم باوارو آی وانیلی

مواد لازم:
شیر.       ۲۵۰گرم
زرده تخم مرغ          ۷۰ گرم
شکر         ۱۰۰ گرم
عصاره ی وانیل.       ۱ قاشق چایخوری
ژلاتین.        ۱۰ گرم
آب.        ۳۰ گرم
خامه ی قنادی          ۳۷۵ گرم

طرز تهیه :

شیر و وانیل را روی حرارت قرا دهید تا شیر بحوشد . زرده ی تخم مرغ و شکر رابا همزن برقی هم بزنید تا سفید و‌کرمی شود ،شیر در حال جوش را آرام آرام اصافه کنید و هم بزنید مجددا روی حرارت قرا دهید و مرتب هم بزنید تا به دمای ۸۵ درجه سانتی گراد برسد . ژلاتین و آب را مخلوط کنید وبه مدت ۵ دقیقه کنار بگذارید تا حالت اسفنجی پیدا کند سپس روی بخار آب یا داخل مایکروویو با قدرت متوسط قرار دهید تا رقیق و شفاف شود  در این مرحله به ترکیب شیر افزوده و مخلوط کنید ، کنار  بگذارید تا کاملا خنک شود ، خامه قنادی را فرم داده با مواد قبلی خوب ترکیب کنید کرم برای قالب گیری و پر کردن داخل پوسته های تارت آماده میباشد .
در ویدیو مراحل تزیین  را ملاحظه بفرمایید
تارت را به مدت سه روز میتوان در ظرف در پوش دار داخل بخچال نگه داری کرد.

نوش جان

Music:

https://www.bensound.com

همه توضیحات ...