آموزش شیربرنج مجلسی

ParsTravelers
ParsTravelers
همراهان پارس تراولرز درودمن دختر پارسی هستم و امروز می خوام طرز تهیه شیربرنج مجلسی رو یادتون بدم شیر برنج یکی از ...
همراهان پارس تراولرز درود
من دختر پارسی هستم و
امروز می خوام طرز تهیه شیربرنج مجلسی رو یادتون بدم

شیر برنج یکی از اصیل ترین دسرهای ایرانی است.
برای درست کردن این دسر خوشمزه برای ۴ نفر مواد زیر لازم است
برنج نیمدانه ۲ پیمانه
شیر ۱ لیتر
خامه غلیظ ۲ قاشق غذا خوری
عسل ۲ قاشق غذاخوری یا نبات یک شاخه
پودر نارگیل دو قاشق غذاخوری سرخالی
ابتدا برنج را شُسته، به ازای هر پیمانه برنج ، ۲ پیمانه آب، به مدت ۲ ساعت میخیسانیم.سپس با همان آب میپزیم تا برنج وا رفته و خوب بپزد، وقتی آبش کم شد، شیر را اضافه میکنیم و دائم هم میزنیم تا ته نگیرد، وقتی تقریبا غلیظ شد،سپس پودر نارگیل را اضافه میکنیم و عسل و در آخر خامه را اضافه میکنیم. درب قابلمه را گذاشته و شعله رو خاموش میکنیم، نیم ساعت فرصت میدیم تا دم بکشه، سپس در داخل ظرف مورد نظر ریخته، تزیین و سرو میکنیم. توضیحات مفصل تر رو در ویدیوی یوتوب دادم. اگه دوست داشتید سابسکراب کنید تا اولین نفری باشید که ویدیو ها براتون میاد. امیدوارم خوشتون بیاد، اگه شما با طریقی دیگر شیربرنج رو درست میکنید حتما برام زیر این پُست بنویسید، خوشحال میشم که بیشتر بدونم و بهتر یاد بگیرم.....

این کلیپ رو تقدیم می کنم به همه هموطنان شمالی نازنینم
ایام بکام.....

همه توضیحات ...