نان چایی قزوینی | طرز تهیه شیرینی نان چایی قزوینی مناسب عید نوروز (ساده و سریع) |Tea biscuit

Sedi's Kitchen
Sedi's Kitchen
...
#شیرینی_نان_چایی #طرز_تهیه_نان_چایی #آشپزخانه_سدی
نان چایی قزوینی یکی از شیرینی های محبوب ایرانی ها می باشد که خیلی با چایی و قهوه صبحانه و عصرانه مزه میده. لازم نیست نان چایی را از مغازه بخرید و در منزل به راحتی تهیه میشود. این شیرینی  به سبک قنادی و و از مواد اولیه بسیار ساده و قابل تهیه است.
مواد اولیه خمیر نان چایی
آرد گندم ۳۰۰ گرم
کره تصفیه شده یا روغن جامد ۸۰ گرم
پودر قند ۷۰ گرم
ماست ۳۰ گرم
بیکینگ پودر ۱/۴ قاشق چایخوری
زرده تخم مرغ ۲ عدد
پودر هل ۱/۲ قاشق چایخوری


مواد لازم برای رومال شیرینی نان چایی
زعفران دم کرده ۱ قاشق چای خوری
عسل ۱ قاشق چای خوری
خامه ۱ قاشق چای خوری
زرده تخم مرغ ۱ عدد


طرز تهیه نان چایی
طرز تهیه شیرینی نان چایی بسیار ساده است.
برای تهیه خمیر ابتدا کره را با شکر هم بزنید و زرده ها را به همراه پودر هل اضافه کنید.
بکینگ پودر را در ماست حل کرده و پس از ۵ دقیقه به مواد اضافه کنید سپس آرد را الک کرده و انقدر هم بزنید تا خمیر یک دست بدست آید. سپس خمیر را به مدت ۱ ساعت در یخچال استراحت دهید.
پس از ۱ ساعت خمیر را پهن کرده و برش بزنید روی شیرینی ها را با رومال که از مخلوط عسل و زعفران و خامه است زده و با کنجد و سیاه دون تزیین کنید. به مدت ۱۰ دقیقه در فر با دمای 350 درجه فارنهایت گرم شده است بپزید

در این ویدیو بخش های زیر را مشاهده میکنید
0:00 نان چایی قزوینی
0:26 مواد اولیه شیرینی نان چایی
0:39 طرز تهیه خمیر شیرینی
2:58 طرز تهیه رومال نان چایی
3:36 طرز قالب زدن
3:57 جدا کردن خمیر قالب زده
4:48 طرز رومال زده
5:28 زمان پخت شیرینی
5:41 شیرینی چای آماده است



How to make tea biscuit

Ingredients for dough
300 gr wheat flour
80 gr clarified butter
70 gr powdered sugar
30 gr yogurt
1/4 tsp baking powder
2 egg yolk
1/2 tsp cardamom powder

Ingredients for glaze
1 tsp honey
1 egg yolk
1 tsp brewed saffron
1 tsp whipping cream


Tea biscuit recipe:
Mix clarified butter and powdered sugar until it gets white. Add 2 egg yolk and cardamom powder. Sift wheat flour and mix them well until you get soft dough. Rest it for 1 hour in the refrigerator. After one hour, flatten and cut the dough with biscuit cutter and glaze it with the mix of saffron, cream, honey and egg yolk.
Bake it for 10 min in a preheated oven with 350F or 175C.

همه توضیحات ...