طرز تهیه املت گوجه فرنگی خوشمزه و ساده به روش قهوه خانه ای

Parisa kitchen
Parisa kitchen
اگر املت گوجه فرنگی را بدون پیاز درست می کنید توصیه می کنیم فقط یک بار املت را با پیاز درست کنید تا متوجه تفاوت طعمش شوید. ابتدا ...
اگر املت گوجه فرنگی را بدون پیاز درست می کنید توصیه می کنیم فقط یک بار املت را با پیاز درست کنید تا متوجه تفاوت طعمش شوید. ابتدا پیاز را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم و به همراه مقداری روغن در یک تابه مناسب تفت می دهیم.
گوجه فرنگی را خورد کنید و  کمی تفت می دهیم سپس درب تابه را می گذاریم تا گوجه فرنگی ها آب بیندازند. اگر با حرارت بالا گوجه فرنگی ها را سرخ کنید نیازی نیست درب تابه را بگذارید چون خیلی سریع آب اضافی شان تبخیر می شود.
اگر تمایل دارید از فلفل دلمه ای هم در املت خود استفاده کنید، آنرا به صورت نگینی خرد و به تابه اضافه کنید. در این مرحله باید گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای تا حدی که کاملا نرم و پخته شوند و روغن بیندازند تفت دهیم.
گوجه را در پیاز سرخ میکینم پیاز را طلایی کنید.
حالا نوبت اضافه کردن تخم مرغ ها می باشد. می توانیم تخم مرغ ها در یک کاسه بشکنیم و مخلوط کنیم سپس به صورت یکبار به تابه اضافه کنیم یا اینکه تک به تک بشکنیم و به تابه اضافه کنیم. تخم مرغ ها را  اضافه  میکنیم.
اولین نکته در مورد نانی که می خواهید در کنار املت سرو کنید این است که در صورت امکان نان تازه و داغ باشد. نکته دیگر این است که املت را بهتر است با نان بربری سرو کنید.

همه توضیحات ...