سادگی باشکوه پاستای لذیذ و سریع سیر و روغن زیتون یا Spaghetti Aglio e Olio به روش اصیل سنتی ناپولی

Yummy Gastronomy
Yummy Gastronomy
در این قسمت از برنامه ...
در این قسمت از برنامه #یامی_گسترونومی #مهیار یکی از لذیذترین خوراکهای بدون گوشت ممکن با پاستا که در کمتر از ۱۵ دقیقه با چند ماده اولیه ساده و ارزان تهیه می‌شود و از محبوبیت بسیار زیادی در سراسر ایتالیا برخوردار است را تقدیم نموده.
در این ویدیو به روش‌های متفاوت هم اشاره شده، اما مهیار با رسپی رستوران خانوادگی یک دوست قدیمی ایتالیایی که روش اصیل ناپولی ایتالیا محسوب می‌شود، این پاستای کلاسیک را در خالص ترین فرم خود برای شما تهیه نموده.
------
مواد مورد نیاز برای ۴ پرس بزرگ به عنوان غذای اصلی یا حدود ۸ پرس کنار‌غذا:
اسپاگتی خشک: ۶۰۰ گرم (توضیحات در مورد نوع پاستا پایین‌تر تقدیم شده)
سیر تازه: ۱۲ الی ۱۰ حبه (مطلقا از پودر سیر استفاده نفرمایید)
روغن زیتون فرابکر: ۱/۴ پیمانه (حدود ۶۵ میلی لیتر)
جعفری تازه: ۱ پمانه (حجم پس از خرد شدن)
پرک فلفل قرمز تند (چیلی) یک قاشق چای‌خوری (به زائقه خود تنظیم کنید)
یا، یک عدد فلفل چیلی قرمز تند تازه (نوک و ته بریده و تخم‌ها جدا شوند و از عرض خلال ریز شوند)
فلفل سیاه تازه ساییده و نمک به مقدار لازم
---------
لینک به ویدیوی پاستا آلفردو:
پاستا آلفردو با قارچ و پنیر پارمزان، ...
لینک به ویدیوی اسپاگتی با سس مارینرا (سس کلاسیک گوجه فرنگی و بدون گوشت:
غذای گیاهی ساده و خوشمزه: اسپاگتی با ...
لینک به ویدیوی لازانیای عالی پنیر (سه نوع پنیر، سس بشامل واقعی و اسفناج، بدون گوشت):
لازانیای لذیذ گیاهی با ۳ نوع پنیر و ا...
لینک به لیست پخش مجموعه دانشکده پیتزا:
دانشکده پیتزا
این سالاد ساده و کلاسیک را در کنار این خوراک امتحان بفرمایید:
سالاد گوجه‌فرنگی و پنیر گریل شده اوج ...

*نکات مهم*
- همیشه از بهترین پاستای ممکن و ترجیحا از برندهای خوب ایتالیایی مانند:
Barilla
De Cecco
Voiello
Garofalo
La Molisana
Rummo
Divella
استفاده کنید. تفاوت پاستای عالی و معمولی، مانند تفاوت نان تهیه شده از آرد بی کیفیت و نان تهیه شده از آرد گندم عالی و تازه است. در ایران همه چند برند مشهورتر کیفیتی مشابه دارند.
- اسپاگتی با قطر حدود ۱.۵ میلیمتر مناسبترین پاستا برای این رسپی است، هرچند با شکل‌های دیگر پاستا هم قابل تهیه است.
- اگر از دو نوع برش سیر مطابق توصیه استفاده می‌کنید، هر دو را همزمان به روغن اضافه کنید. تفاوت درجه سرخ‌شدن بین این دو، برای ایجاد عمق بیشتر در طعم سیر، لازم است.
- این پاستا را موقع سرو تهیه کنید و بلافاصله و داغ سرو بفرمایید. اگر از قبل آماده کنید یا مدتی بماند، مایعات سس جذب اسپاگتی خواهد شد و باعث چسبندگی پاستا و بی‌سس شدن خواهد گردید.
- یک لیوان از آب پاستا را نگه‌دارید تا اگر از خوراک شما اضافه ماند، روز بعد هنگام گرم کردن در مایکروویو یا تابه، آب پاستا برای احیاء مجدد سس داشته باشید.
ـ اگر خواستید از پنیر پارمزان یا پکورینو استفاده کنید، حتما و فقط از پنیر باکیفیت ایتالیایی استفاده کنید و پنیر رنده شده را در ۱ دقیقه آخر پیش از برداشتن از حرارت اضافه کرده، یکبار هم بزنید، و دیگر هم نزنید.
- حداقل روغن زیتون مناسب برای این خوراک، مونینی کلاسیکو است. در ایران، شانس خود را امتحان کنید!!
--------------
!!!توجه!!!
پاسخ به سوالات: «آیا می‌شود مرغ، میگو، خرچنگ، آویشن، کالباس، خربزه و ... اضافه کنیم؟
شما می‌توانید هرچیزی که در تابه جا بشود اضافه کنید. این رسپی روش اصیل تهیه این پاستای کلاسیک به سبک ناپولی است، و هیچ چیز دیگری در آن جای ندارد!
--------------

همه توضیحات ...