کیک شیرازی یا کیک عسلی

Elichef
Elichef
...
#کیک_لقمه ای🥧 که بهش کیک_عسلی🍯 یا کیک_شیرازی هم گفته میشه یه نوع کیک_سنتی محسوب میشه انواع رسپی داریم که من نوعی رو براتون انتخاب کردم که از جوش شیرین استفاده نشه و بافت فوقولاده نرم و اسفنجی رو میتونید تو فیلم مشاهده کنید پس سیو کن و با لایک♥️ و کامنت و اشتراک گذاری مثل همیشه بهم انرژی بده و حمایتم کن🙏

🍴موادلازم🍴

آرد سفید معمولی: ۲۲۵ گرم🥡

تخم مرغ: ۲ عدد🍳

ماست: ۶۶ گرم

گلاب : ۶۶ گرم🍶

شکر : ۱۵۰ گرم🍚

روغن مایع:  ۸۴ گرم

نمک میوه :۴ گرم🧂

بیکینگ پودر :۴ گرم

وانیل: یک قاشق چایخوری

❌❌نکات مهم❌❌

⭕ میتونید توی کیک از زعفران و پودرهل  و یا حتی کشمش هم استفاده کنید ⭕

⭕دمای فر خیلی مهمه دمای فر خانگی تا ۲۲۰ بیشتر نیست بعد از هفت دقیقه حتما چک کنید چون داغی فرها کاملا متفاوته پس نمیشه زمان دقیقی رو در نظر گرفت⭕

⭕میتونید کل کیک رو شربت بار بزنید ولی خیلی پر شیره میشه دیگه کاملا سلیقه ایه میتونید مثل من برس شیره بزنید که کمتر شیره به خوردش بره ولیاگر مدت طولانی میخواید نگهداری کنید بهتره پر شیره باشه⭕

⭕توی قالب_یزدی برای این نوع کیک  به هیچ عنوان نمیشه کپسول کاغذی انداخت و حتما با روغن صاف یا جامد حسابی چرب کنید⭕

⭕تخم مرغ خنک باشه که باعث حجیم شدن کیکتون میشه موقع اضافه کردن روغن خیلی مراقب باشید زیاد هم نزنید که کیکتون تسمه میشه⭕

⭕⭕❌❌علتهای گنبدی شدن کیک :
۱_ بیش از حد پر کردن قالبها با خمیر کیک
۲_ قالبها بایستی با دست و دلبازی چرب بشه وگرنه گنبدی میشه
۴_ بیش از هم زدن بعد از اضافه کردن آرد و یا اینکه استفاده از آرد قوی عامل گنبدی شدن

❌❌بازم سوالی داشتین زیر همین پست  کامنت کنید حتما جواب میدم ❌❌

همه توضیحات ...