آموزش کباب تابه‌ای با ساناز مینایی - how to cook kabab tabei

13,831 بازدید
بیشتر
SanazSania
SanazSania
ما ایرانی ها میتونیم برای تنوع غذایی که داریم، واقعا حرفی برای گفتن داشته باشیم. من ساناز مینایی، اینجا به روایت سانازسانیا برای ...
ما ایرانی ها میتونیم برای تنوع غذایی که داریم، واقعا حرفی برای گفتن داشته باشیم. من ساناز مینایی، اینجا به روایت سانازسانیا برای هر نوع ذائقه‌ای آموزش‌هایی رو قرار میدم تا شما بتونید طیف وسیعی از دستورها رو با تنوع فراوان داشته باشید و از آشپزی کردن لذت  ببرید. در این ویدئو قصد دارم به شما دستور پخت کباب تابه‌ای با برنج رو آموزش بدم.
مواد لازم:
برنج: 3 پیمانه
نمک و دانه فلفل سیاه (کوبیده‌شده): به مقدار لازم
گوشت چرخ کرده (مخلوط گوسفند و گوساله): 900 گرم
پیاز قرمز (رنده و آب گرفته شده): 2 عدد
زردچوبه (پودرشده): 2 قاشق چای‌خوری
ادویه کاری (پودرشده): 1 قاشق چای‌خوری
زنجبیل (ریز خردشده): 1 قاشق چای‌خوری
سیر (کوبیده و ریزخردشده): 2 حبه
گوجه‌فرنگی (بلانچ‌شده، بدون پوست و ریزخردشده): 4 عدد
شنبلیله (خشک‌شده): 1/4 قاشق چای‌خوری
آویشن (پودرشده): 1/2 قاشق چای‌خوری
جعفری تازه (خردشده): 2 قاشق سوپ‌خوری
کره: 70 گرم
زعفران (ساییده و حل شده در آب): 2 قاشق سوپ‌خوری
روغن مایع (مخصوص سرخ کردن): به مقدار لازم


Explore the diverse Iranian cuisine with me, Sanaz Minaei! From our rich array of dishes, I bring you tutorials that cater to every palate, offering a wide selection of recipes for a delightful cooking experience. Join me in this video to learn how to make delicious pan kebab with rice!
Ingredients:
3 cups rice
Salt and freshly ground black pepper
900 gr. minced meat, mixture of lamb and veal
2 red onions, grated and squeezed to drained
2 tsp. turmeric, ground
1 tsp. curry powder
1 tsp. ginger, finely chopped
2 garlic cloves, pounded and finely chopped
4 tomatoes, blanched, peeled and finely chopped
1/4 tsp. fenugreek, dried
1/2 tsp. thyme
2 tbsp. fresh parsley, chopped
70 gr. butter
2 tbsp. saffron, ground and dissolved in water
Frying oil

لینک خرید کتاب آشپزی ایرانی:
https://b2n.ir/w63316

#سانازسانیا #کباب #آموزش_آشپزی #کباب_تابه_ای
#howtocook #food #recipe # pankebab

همه توضیحات ...