آموزش تارت سیب بسیار ترد و خوشمزه
تردترین و خوشمزه ترین تارت سیبی که امتحان کردم همینه حتما شما هم امتحانش کنید 👌🏻
📝مواد لازم برای تهیه خمیر :
۱ عدد تخم مرغ همدمای محیط
۱۰۰ گرم کره همدلی محیط
۲ پیمانه آرد
۱/۲ پیمانه شکر
۱ ق م بکینگ پودر
۱ پنس نمک و کمی وانیل
📝مواد لازم برای داخل تارت:
۴ تا ۵ عدد سیب
۳ ق غ شکر
۱ ق م دارچین
و کمی پودر هل
برای رمال : ۱ عدد زرده تخم مرغ
🟣سعی کنید مواد رو با لیسک جمع کنید و خمیر رو ورز ندین که به روغن نیوفته
🟣به محض اینکه خمیر توی ظرف جمع بشه کافیه بیشتر مخلوط نکنید
🟣خمیر رو حتما یک ساعت توی یخچال استراحت بدین تا خوب خنک بشه
🟣برای مواد میانی سیب ها رو پوست بگیرید و درشت رنده بزنید و با شکر و دارچین و پودر هل توی ماهیتابه تفت بدین تا خوب بپزه و آبشون کشیده بشه و بذارید تا کاملا خنک بشه
🟣خمیر رو بین نایلون به ضخامت ۳ الی ۴ میل باز کنید
🟣دمای پخت ۱۷۵ درجه به مدت ۳۵ الی ۴۰ دقیقه بپزید تا هر دو طرف طلایی و خوش رنگ بشه
#تارت_سیب
#تارت #تارت_سیب_دارچین #پای #پای_سیب #پای_سیب_خونگی
📝مواد لازم برای تهیه خمیر :
۱ عدد تخم مرغ همدمای محیط
۱۰۰ گرم کره همدلی محیط
۲ پیمانه آرد
۱/۲ پیمانه شکر
۱ ق م بکینگ پودر
۱ پنس نمک و کمی وانیل
📝مواد لازم برای داخل تارت:
۴ تا ۵ عدد سیب
۳ ق غ شکر
۱ ق م دارچین
و کمی پودر هل
برای رمال : ۱ عدد زرده تخم مرغ
🟣سعی کنید مواد رو با لیسک جمع کنید و خمیر رو ورز ندین که به روغن نیوفته
🟣به محض اینکه خمیر توی ظرف جمع بشه کافیه بیشتر مخلوط نکنید
🟣خمیر رو حتما یک ساعت توی یخچال استراحت بدین تا خوب خنک بشه
🟣برای مواد میانی سیب ها رو پوست بگیرید و درشت رنده بزنید و با شکر و دارچین و پودر هل توی ماهیتابه تفت بدین تا خوب بپزه و آبشون کشیده بشه و بذارید تا کاملا خنک بشه
🟣خمیر رو بین نایلون به ضخامت ۳ الی ۴ میل باز کنید
🟣دمای پخت ۱۷۵ درجه به مدت ۳۵ الی ۴۰ دقیقه بپزید تا هر دو طرف طلایی و خوش رنگ بشه
#تارت_سیب
#تارت #تارت_سیب_دارچین #پای #پای_سیب #پای_سیب_خونگی
همه توضیحات ...