خوشمزه ترین نان صبحانه - breakfast bread recipe
🥞 طرز تهیه نان صبحانه
🥞breakfast bread recipe (ENG SUB)
🔴مواد لازم - INGREDIENTS :
🔹آرد سفید 5 پیمانه + 1پیمانه / 5cup of All-purpose Flour+1cup
⚠️هر پیمانه آرد = 120 گرم
🔹کره بدون نمک 3 ق.غ (40گرم) / 3tblsn unsalted butter
🔸شکر نصف پیمانه (80گرم) / half cup of sugar
🔹تخم مرغ 1 عدد / an egg
🔸شیر یک پیمانه (180 م.ل) / a cup of milk
🔹آب یک پیمانه (180 م.ل) / a cup of water
🔸پودر خمیر مایه 1.5 ق.غ / yeast 1.5tblspn
🔹نمک 1 ق.چ / 1tspn salt
*از یک پیمانه برای اندازه گیری همه مواد استفاده کنید
*use same cup for all ingredients
💡نکته در رابطه با پخت نان صبحانه
🔸کره و تخم مرغ رو از قبل از یخچال خارج کنید تا در دمای محیط بوده باشن
🔹حتما از شیر و آب ولرم استفاده کنید
🔸موقع ورز دادن یک پیمانه آرد کنار دستتون بزارید و با اضافه کردن اون به خمیر چسبندگیشو بگیرید ، اما دقت کنید بیش از اندازه آرد اضافه نکنید
🔹بعد از پف کردن خمیر ، زمانی که دارید چونه های خمیرو پهن میکنید روی بقیه چونه هارو بپوشونید تا خشک نشن
🔸اگر موقع پهن کردن خمیر، چونه های پهن شدرو روی هم میچینید حتما بینشون آرد بپاشید تا به هم نچسبن
🔹برای رومال یک تخم مرغ کامل و 1 ق.غ شکر رو باهم به خوبی مخلوط کنید و روی خمیر بزنید
🔸مدت زمان پخت این نان خوشمزه حدود 15 دقیقه در طبقه وسط فر با دمای 200 درجه سانتیگراد (از قبل گرم شده)
😎هرکس یه آشپز درون داره === SJFOOD
😊پیشنهاد و نظرات خودتون رو برامون کامنت کنید
👍ما را در اینستاگرام هم دنبال کنید که یه سری از آموزشها با زمان کوتاه فقط در پیج اینستاگرام گذاشته میشه :
📱 Instagram: SJ_FOOD_SJ
👥ارتباط با ما
📱 [email protected]
🥞breakfast bread recipe (ENG SUB)
🔴مواد لازم - INGREDIENTS :
🔹آرد سفید 5 پیمانه + 1پیمانه / 5cup of All-purpose Flour+1cup
⚠️هر پیمانه آرد = 120 گرم
🔹کره بدون نمک 3 ق.غ (40گرم) / 3tblsn unsalted butter
🔸شکر نصف پیمانه (80گرم) / half cup of sugar
🔹تخم مرغ 1 عدد / an egg
🔸شیر یک پیمانه (180 م.ل) / a cup of milk
🔹آب یک پیمانه (180 م.ل) / a cup of water
🔸پودر خمیر مایه 1.5 ق.غ / yeast 1.5tblspn
🔹نمک 1 ق.چ / 1tspn salt
*از یک پیمانه برای اندازه گیری همه مواد استفاده کنید
*use same cup for all ingredients
💡نکته در رابطه با پخت نان صبحانه
🔸کره و تخم مرغ رو از قبل از یخچال خارج کنید تا در دمای محیط بوده باشن
🔹حتما از شیر و آب ولرم استفاده کنید
🔸موقع ورز دادن یک پیمانه آرد کنار دستتون بزارید و با اضافه کردن اون به خمیر چسبندگیشو بگیرید ، اما دقت کنید بیش از اندازه آرد اضافه نکنید
🔹بعد از پف کردن خمیر ، زمانی که دارید چونه های خمیرو پهن میکنید روی بقیه چونه هارو بپوشونید تا خشک نشن
🔸اگر موقع پهن کردن خمیر، چونه های پهن شدرو روی هم میچینید حتما بینشون آرد بپاشید تا به هم نچسبن
🔹برای رومال یک تخم مرغ کامل و 1 ق.غ شکر رو باهم به خوبی مخلوط کنید و روی خمیر بزنید
🔸مدت زمان پخت این نان خوشمزه حدود 15 دقیقه در طبقه وسط فر با دمای 200 درجه سانتیگراد (از قبل گرم شده)
😎هرکس یه آشپز درون داره === SJFOOD
😊پیشنهاد و نظرات خودتون رو برامون کامنت کنید
👍ما را در اینستاگرام هم دنبال کنید که یه سری از آموزشها با زمان کوتاه فقط در پیج اینستاگرام گذاشته میشه :
📱 Instagram: SJ_FOOD_SJ
👥ارتباط با ما
📱 [email protected]
همه توضیحات ...