طرز تهیه باسلوق سنتی با طعم و مزه ای بهتر از بازاری و نکات خیلی مهمی که شاید تا حالا نمیدونستید

70 بازدید
بیشتر
HomyCook
HomyCook
سلام و درود به دوستان عزیز و همراهان خوبم، به کانال من خوش اومدینهمونطور که میدونین باسلوق از دسرهای پرطرفداره که بیشتر با ن ...
سلام و درود به دوستان عزیز و همراهان خوبم، به کانال من خوش اومدین
همونطور که میدونین باسلوق از دسرهای پرطرفداره که بیشتر با نوشیدنیهای گرم میل میشه
باسلوق انواع مختلفی داره و نوع سنتی اون طرفداران خاص خودش رو داره
مواد اصلی به کار رفته در باسلوق سنتی نشاسته گل، شکر، هل و گلاب هست و با آب درست میشه و در انواع میوه ای اون از اسانسها و رنگهای خوراکی مختلفی استفاده میشه
درست کردن باسلوق نیاز به حوصله زیادی داره چون مدام باید موادش رو روی شعله با حرارت خیلی کم هم بزنین( در این مورد به تمام نکات در ویدئو اشاره کردم )
اینم مد نظرتون باشه که باسلوقها رو بعد از آماده کردن چند ساعتی در یخچال نگهداری کنین تا خوب سفت بشن و خودشونو بگیرن بعد میل کنین👌

ظرف مناسب برای درست کردن باسلوق:
نکته مهمی که اینجا باید بهتون یادآوری کنم ظروفی هست که میخواین باسلوق رو در اون درست کنین. بهتره که حتی الامکان از ظروف  تفلون استفاده کنین چون نشاسته با حرارت دادن غلیظ میشه و ظرف تفلون مانع از چسبیدن نشاسته به کف قابلمه میشه و به راحتی با هم زدن ازش جدا میشه
ظروف مسی و استیل هم گزینه های خوبی هستن ولی به دلیل اینکه گرما رو به راحتی از خودشون عبور میدن میتونن مدت زمان غلیظ شدن نشاسته رو کم کنن و در نتیجه بوی خامیش به خوبی گرفته نمیشه و مجبور میشین مدام بهش آب اضافه کنین.
و اما ظروف گالوانیزه یا روی، اینگونه ظروف برای دسرهایی که رنگشون روشن هست و مدت زمان طولانی باید اونها رو هم بزنیم، خیلی مناسب نیست چون ممکنه از خودشون مواد پس بدن و رنگ دسر رو تیره تر کنن بنابه این بهتره که تا حد ممکن از اینگونه ظروف هم استفاده نشه
امیدوارم این مطلب براتون مفید واقع بشه و در انتخاب ظرف مورد نظر دقت کافی رو بکار ببرین

مواد مورد نیاز برای تهیه باسلوق :
. نشاسته گل: ۲ لیوان
. آب سرد: ۴ لیوان
. شکر: ۳ لیوان
. گردو:  به میزان لازم
. عصاره هل: ۵ تا ۶ ق غ
. وانیل: ۱/۲ ق چ
. گلاب: ۱ استکان
. کره: ۲ ق غ
. پودر نارگیل: به میزان لازم

نکته در مورد میزان مواد:

... برای درست کردن مقادیر کمتر، میزان مواد رو نصف و مقادیر بیشتر میزان مواد رو دو یا سه یا چند برابر میکنیم فقط این نکته مهم مد نظرتون باشه که با توجه به مقادیری که اینجا نوشتم و در ویدئو توضیح دادم، کم یا زیاد کردن مواد حتما باید متناسب با همین مقادیر گفته شده در دستور باشه ( حتی اگر خواستید با ترازو و بر حسب گرم میزان رو اندازه گیری کنین )
یعنی هر چقدر نشاسته استفاده کردین، میزان آب رو دو برابر و شکر رو ۱ و نیم برابر در نظر میگیرین💓👌

امیدوارم ویدئو براتون مفید واقع بشه و شما عزیزان با حمایتتون از طریق لایک و کامنت و سابسکرایب و همینطور اشتراک گذاری ویدئوها به رشد و پیشرفت کانال کمک کنین💓💕💓
اگه تا الان کانال رو سابسکرایب نکردین حتما سابسکرایب کنین و زنگوله کنارش رو هم فعال کنین تا از آپلود ویدئوها باخبر بشین 🙏🌹🙏
از همراهی همه شما عزیزان سپاسگزارم 😘❤😘


لینک پیج‌اینستاگرام👇

https://www.instagram.com/homycook336...

ویدئوهای پیشنهادی 👇

طرز تهیه ژله ساده و شفاف و دو طرفند مهم
آموزش طرز تهیه ژله ساده و شفاف و دو ط...

آموزش پاناکوتا وانیلی به همراه ژله توت فرنگی
آموزش پاناکوتا وانیلی به همراه ژله تو...

آموزش ژله دوطبقه مخصوص ولنتاین
طرز تهیه ژله دو طبقه مخصوص ولنتاین  ی...

طرز تهیه ژله شیر با ژلاتین و راهکارهایی برای بریده نشدن شیر
طرز تهیه ژله شیر با ژلاتین ( ژله دو ر...





#باسلوق
#باسلوق_گردویی
#آموزش_ آشپزی
#باسلوق سنتی
#آموزش_باسلوق
#طرز_تهیه_باسلوق
#آموزش_آشپزی
#آشپزی_ایرانی
#آشپزی_سن
#کیک
#کیک_اسفنجی
#کیک_تولد
#کیک_عصرانه
#دسر
#دسر_خانگی
#پیازداغ_مجلسی

همه توضیحات ...