آموزش تهیه رولت مرغ و ژامبون - Chicken and Ham Roulette Recipe

Nastaran Bano
Nastaran Bano
سلام رفقا 🙋🏻‍♂️💜 ما برگشتیم به لوکیشن و استودیو اصلیمون بلاخره😍امیدوارم حالتون خوب باشه. امروز به یک پیش غذای مشتی اومدم ...
سلام رفقا 🙋🏻‍♂️💜 ما برگشتیم به لوکیشن و استودیو اصلیمون بلاخره😍
امیدوارم حالتون خوب باشه. امروز به یک پیش غذای مشتی اومدم سراغتون که هم راحته هم میتونین به عنوان غذای اصلی ازش استفاده کنین🥰

====== Ingredients for chicken and ham roulette:
Chicken breast
Ham
Gouda Cheese
Spices: Salt and pepper
olive oil
Well, first of all, we open the chicken breast and cut it in half, and then we beat it well as you can see.
This will keep the chicken texture intact and complete the roll.
Now we put olive oil on both sides and then our spices
Know this, you can use other spices, but don't forget this pepper lemon, it works wonders.
Now a ham that is not as big as the chicken itself ‌ and then we put the gouda cheese. And we roll it slowly and tie it with a wooden slice.
Put in the oven for 180 minutes at 180 degrees to be ready
By the way, if you don't have an oven, you can grill it red, and there's nothing wrong with that
Enjoy your meal
---
So now we want to make another model of this roulette رو
Instead of ham and gouda cheese, we use other attractive ingredients

Spinach
mozzarella cheese

Everything is done like the first video, just remember to boil the spinach in boiling water for 5 minutes 🌿
Enjoy your meal

====== مواد لازم رولت مرغ و ژامبون:
سینه مرغ
ژامبون
پنیر گودا
ادویه:نمک و لیمو فلفلی
روغن زیتون
خب اول از همه سینه‌مرغ و باز میکنیم و از وسط نصف میکنیم و بعد همونطور که میبینین خوب میکوبینش.
این‌کار باعث میشه بافت مرغ حفظ بشه و کامل بتونین رولش کنین.
حالا روغن زیتون و میمالیم دو طرفش و بعد ادویه هامون🌿
اینو بدونین از ادویه های دیگه‌هم میتونین استفاده‌کنین ولی از این لیمو فلفلی فراموش نکنین معجزه‌ میکنه😍.
حالا یه ژامبون که به اندازه خود مرغ که بزرگتر نباشه‌ و بعد پنیر گودا میذاریم.و آروم رول میکنیم و با یک خلال چوبی میبندیمش.☺️
داخل فر به‌مدت ۲۰دقیقه با دمای ۱۸۰درجه میذاریم تا آماده بشه.🤪🤪
راستی اگر فر نداشتین میتونین سرخ با گریلش کنین و اصلا اشکالی نداره😘
نوش جان
———
خب حالا میخوایم یک مدل دیگه از این رولت درست کنیم😍
به جای ژامبون و پنیر گودا از مواد جذاب‌ دیگه ای استفاده میکنیم🥰

اسفناج
پنیر موزارلا

تمام کارها مثل ویدیو اول انجام میشه،فقط یادتون باشه حتما اسفناج هارو ۵دقیقه در آب جوش آب پز کنین🌿
نوش جان

====== مكونات الدجاج والروليت لحم الخنزير:
صدر دجاج
لحم خنزير
جبنة جودة
التوابل: ملح وفلفل
زيت الزيتون
حسنًا ، بادئ ذي بدء ، نفتح صدر الدجاج ونقطعه إلى نصفين ، ثم نضربه جيدًا كما ترون.
سيحافظ هذا على قوام الدجاج سليمًا ويكمل اللفة.
الآن نضع زيت الزيتون على الجانبين ثم التوابل
تعرف على ذلك ، يمكنك استخدام توابل أخرى ، ولكن لا تنسى هذه الليمون الفلفل ، فهو يعمل عجائب.
الآن لحم خنزير ليس بحجم الدجاج نفسه ‌ ثم نضع جبنة جودة ونقوم بتدويرها ببطء وربطها بشريحة خشبية.
ضعيها في الفرن لمدة 180 دقيقة عند 180 درجة لتكوني جاهزة
بالمناسبة ، إذا لم يكن لديك فرن ، يمكنك شويه باللون الأحمر ، ولا يوجد شيء خاطئ في ذلك
أتمنى لك وجبة شهية
---
لذا نريد الآن عمل نموذج آخر لهذه الروليت رو
بدلاً من جبن لحم الخنزير وجودة ، نستخدم مكونات جذابة أخرى

سبانخ
جبنة موتزاريلا

كل شيء يتم مثل الفيديو الأول ، فقط تذكر أن تغلي السبانخ في الماء المغلي لمدة 5 دقائق 🌿
أتمنى لك وجبة شهية

#طرزتهیه_رولت_مرغ_ژامبون

همه توضیحات ...