طرز تهیه شربت باریا شهد زولبیا بامیه و شیرینی ها با ماندگاری بالا بدون شکرک زدن#SagharNejad#شربت_بار

Saghar Nejad
Saghar Nejad
طرز تهیه شربت باریا شهد زولبیا بامیه و شیرینی ها با ماندگاری بالا بدون شکرک زدن ۴ پیمانهلایکِت خیلی واسم با ارزش هستاا♥️ ...
طرز تهیه شربت باریا شهد زولبیا بامیه و شیرینی ها با ماندگاری بالا بدون شکرک زدن ۴ پیمانه
لایکِت خیلی واسم با ارزش هستاا♥️
طرز تهیه بامیه خانگی با طعم قنادی مخص... لینک بامیه👈
طرز تهیه زولبیا خانگی با طعم قنادی #S...​ لینک زولبیا👈

خب ماه رمضان هست و این شهد پیش نیازِ واسه درست کردنِ زولبیا، بامیه، گوشفیل و خاگینه و ..
پس حتما ذخیرش کن که خیلی کاربردیه و قراره لازمت بشه😉
پست زولبیا و بامیه هم تو راهه😋

مواد لازم:
آب ۲ پیمانه
شکر ۴ پیمانه
گلاب ۴ق‌غ
جوهر لیمو ¼ ق‌چ
زعفران دم شده غلیظ ۲ق‌غ
گلوکز ۲ق‌غ
هل ۴عدد
.
.
طرزتهیه:
✔️ آب رو بذار رو حرارت جوش که اومد
⬅️ جوهرلیمو رو اضافه کن وقتی جوش زد شکر رو بریز و اصلا هم نزن تا شکر خودش با حرارت کم حل و شربت شفاف بشه
⬅️ زعفران، هل، گلاب اضافه، حرارت کم تا بعد از حدود ۱۵ الی ۳۰ دقیقه قوام بیاد
(در حال جوشیدن با برسِ آغشته به آبلیمو، دورِ ظرف بکش تا شکرک نزنه)
⬅️ ۳دقیقه آخر گلوکز رو اضافه کن
⬅️ بریز تو نعلبکی، بذارش یخچال تا سریع سرد بشه بعد بصورت چرخشی تست کن، اگه کند حرکت کرد و حالت چسبندگی داشت یعنی شهد قوام اومده و گاز رو خاموش کن
⬅️ بلافاصله بریز تو یه ظرف دیگه و بذار تو دمای محیط تا سرد بشه(باید از عسل روونتر باشه)

نکات📛
1️⃣ شهدِ اضافی در یخچال یا فریزر تا چند ماه میمونه
2️⃣ گلوکز واسه براق شدن زولبیا و بامیه هست و قابلِ حذف شدنه
3️⃣ جوهرلیمو واسه شکرک نزدنه که میتونی بجاش ۲ق‌غ آبلیمو استفاده کنی
4️⃣ هل رو بعد از اینکه با شربت جوشید در بیار
5️⃣ درنظر داشته باش که شهد بعد از سرد شدن غلیظ تر میشه
6️⃣ شهد نیازی به هم زدن نداره، واسه تستِ غلظت فقط از قاشق چوبی یا سیلیکونی استفاده کن
7️⃣ اول واسه زولبیا ازش استفاده کن و بعد بامیه
.
.
چجور دلت میاد هیچ نظری ندی؟🥺
.
.
کپی حتی با ذکر منبع ممنوع⛔️

#شربت_بار_ساغر #ساغرنژاد #آشپزی_کنیم

همه توضیحات ...