بیسکوییت کرمدار ترد و خوشمزه

118 بازدید
بیشتر
کتاب آشپزی Cookery Book
کتاب آشپزی Cookery Book
...
#کلوچه_کاکائویی
#بیسکوییت_کرمدار
#انواع_شیرینی_کتاب_آشپزی
کلوچه ها در دهان شما آب می شوند! فوق العاده خوشمزه با مواد کم!
مواد لازم :
نمک یک پنس
تخم مرغ 2 عدد
شکلات تلخ 150 گرم
نشاسته ذرت 80 گرم
خامه داغ 100 میلی لیتر
وانیل نصف قاشق چایخوری
کره 125 گرم به دمای محیط رسیده
بیکینگ پودر 6 گرم ( یک ق چ سر پر )
آرد 350 گرم ( دو پیمانه + یک سوم پیمانه )
80 میلی لیتر ( 5 قاشق غذاخوری یا یک سوم قنجان  ) روغن آفتابگردان
شکر دانه ریز 150 گرم  یا آسیاب کنید (یک پیمانه شکر 230 گرم )

طرز تهیه :
شکر و کره را با لیسک خوب مخلوط کنید تا یکدست شود.
بعد روغن را اضافه نمایید و هم بزنید ، تا یکدست شود.
وانیل و نمک و تخم مرغ رااضافه نمایید و با همزن دستی بزنید تا یکدست شود.
نشاسته را الک و به مواد اضافه نمایید.
هر بار ماده ایی اضافه می کنید خوب هم بزنید تا یکدست شود.
آرد و بکینگ پودر رو الک کنید و به مواد کم کم اضافه و خوب هم بزنید تا خمیری یکدست بدست بیاد که به دست نمی چسبه.
حالا خمیر آمادس
نکته : می تونید آرد کیک و آرد نشاسته و بکینگ پودر رو با هم مخلوط والک کنید روی مواد و بارامی هم بزنید تا خمیر یکدستی بدست بیاد.
کف سینی کاغذ روغنی بذارید یا با روغن جدا کننده چرب کنید.
گلوله های کوچیک از خمیر بردارید و کمی پهن کنید مطابق فیلم با یک الک سیمی مشبک طرح باندازید و بیسکویت ها رو در سینی فر بچینید.
فر را 15 دقیقه قبل گرم کنید.
در فر برقی با درجه 170 درجه سانتی گراد بمدت 20 دقیقه
در فر گازی با درجه 180 درجه سانتی گراد بمدت 45 تا 50 دقیقه
زیر شیرینی تغییر رنگ داد کافیه.
از فر در آوردین بذارید کاملا سرد بشه.
مواد لازم برای داخل کلوچه یا بیسکوییت :
شکلات تلخ 150 گرم
خامه 100 میلی لیتر
طرز تهیه :
بروش بن ماری خامه رو داغ کنید و به شکلات اضافه و روی حرارت کم بذارید غلیظ بشه مثل خامه فرم داده شده
@Cookerybook2


.
Instagram: cookerybook2
.
اگر دوست دارین آموزش های این پیج را دنبال کنید لطفا
کلیک کنید  SUBSCRIBED روی
و زنگوله را فعال کنید تا آموزش های ما برای شما ارسال شود از همراهیتان سپاسگزارم

همه توضیحات ...