جغوربغور اصل زنجان در جگرکی علی و اسکندر

مستر تیستر
مستر تیستر
به همراه گردشگر نروژی ، یورن که تا امروز در ۳۲ سالگی به ۱۹۵ کشور سفر کرده و آقای یوسفی که همراهمون بودن، اومدیم به جگرکی علی و‌ ...
به همراه گردشگر نروژی ، یورن که تا امروز در ۳۲ سالگی به ۱۹۵ کشور سفر کرده و آقای یوسفی که همراهمون بودن، اومدیم به جگرکی علی و‌ اسکندر که از قدیمی های جغور بغور زنجان هستن. خودم‌ هر بار زنجان میام حتما بهشون‌ سر میزنم و قبلا هم گزارش داشتیم.مدتیه یه سالن جدید کنارشون باز کردن که از اونجا هم‌ میتونید استفاده کنید ولی چون من عاشق محیط قدیمی و نوستالژی هستم همون قسمتی که از گذشته میرفتم و انتخاب کردم. دو مدل جغور بغور دارن یکی با فیله گوشت گوساله و یه مدل هم با دل ،جگر و قلوه مشتی درست میکنن که با پیاز فراوون ،گوجه فرنگی،فلفل ‌و غوره خوب سرخ میشن و با نون میزنید به بدن.به یادم قدیم در نوشابه شیشه ای رو هم با یه چاقو بزرگ باز کردم که برای یورن جالب بود.
جغور بغور با جگر گوسفندی: ۴۵ تومان
جغور بغور با گوشت راسته گوساله: ۴۰ تومان
جغور بغور با جگر گوساله: ۴۰ تومان
@vagabjorn
@eskandar_ghafarii
@sjyoosefi
آدرس:زنجان ،چہاراہ امیر کیبر ،کوچه نساجی مازندران پلاک 1
Together with the Norwegian tourist, Jorn, who has traveled to 195 countries at the age of 32, and dear Mr. Yousefi, who was with us, we came to Ali and Iskandar's liver shop, who have been in this business for a while in Zanjan. I definitely visit them every time I'm in Zanjan and I have reported on them before. They have opened a new place next to them for a a while now, that you can come and use it, but because I love the old environment and the nostalgia, I chose to sit there. They have two models of jaghor boghor, one with beef fillet and one model with heart, liver and kidney that is fried with lots of onions and tomatoes and pepper and sour grapes and is eaten with bread. Just like back in the day I opened a bottle with a large knife, which was interesting to Jorn.

همه توضیحات ...