طرز تهیه باقالا قاتق گیلانی ، غذای خوشمزه ایرانی ، آموزش آشپزی حرفه ای

setareh food
setareh food
...
#باقلا_قاتق
این غذای شمالی کلی طرفدار داره
هم گیاهی ، هم خیلی زود حاضر میشه
از مخلفات کنارش نگم براتون 😋
این غذای خوشمزه ایرانی رو هم با برنج هم با نون سر میکنن
بریم برای طرز تهیه باقالا قاتق گیلانی


طرز تهیه باقالی خورش به سبک من (برای ۲ نفر)
باقالی کشاورزی حدودا ۲ لیوان
سیر ۲ تا ۳ حبه له شده
شوید ۴ تا ۵ ق غ
تخم مرغ یک عدد
آب به مقدار لازم
نمک و‌زردچوبه و روغن به مقدار لازم


ابتدا سیر رو با کمی روغن تفت بدین
عطرش که بلند شد
باقالی و شوید و زردچوبه و نمک رو اضافه کنین
چند دقیقه تفت بدین
بعد به اندازه یک بند انگشت بیشتر از خودش
داخلش آب سرد اضافه کنین
اول حرارت زیاد کنین تا شروع به جوشیدن کنه
بعد کم کنین تا با شعله ملایم جا بیفته و به غلظت برسه
در اخر به دو‌روش میتونین تخم مرغ اضافه کنین
یا به صورت مستقیم داخل خورش اضافه کنین تا بپزه
یا جدا سرخ کنین
امیدوارم از این آموزش آشپزی حرفه ای راضی باشید
------------------------------------
برای سابسکرایب کردن کانال من لینک زیر لمس کنید
@setarehfood
------------------------------------
صفحه اینستاگرام من
Instagram: setareh.food
-------------------------------------
🕒TimeStamps Chapters : زمان بندی بخش های مختلف ویدیو
00:00 : مقدمه
01:28 : مواد لازم
02:22 : معرفی گمج
03:05 : طرز تهیه باقالا قاتق
-----------------------------------
آموزش آشپزی با ستاره فود 👇🏻
آموزش آشپزی با ستاره فود
------------------------------------
آموزش دسر با ستاره فود 👇🏻
آموزش دسر با ستاره فود
-------------------------------------
ولاگ باستاره فود 👇🏻
ولاگ با ستاره فود
--------------------------------------

همه توضیحات ...