آموزش زرشک پلو با مرغ با ساناز مینایی - zereshkpolo

11,952 بازدید
بیشتر
SanazSania
SanazSania
طهرونی‌های قدیم خوب می‌دونند که در مناسبت‌های مختلف زرشک پلو با مرغ چه قدر رواج داشته.به قول ساناز مینایی از گذشته تا به حال ...
طهرونی‌های قدیم خوب می‌دونند که در مناسبت‌های مختلف زرشک پلو با مرغ چه قدر رواج داشته.
به قول ساناز مینایی از گذشته تا به حال هم توی مراسم‌های مذهبی و هم در جشن‌ها عرف بوده که زرشک پلو با مرغ رو توی سفره داشته باشند!
حالا اگر امروز از اون روزهاست که با این سوال تکراری روبه رو شدید که چی بپزم؟ به رسم طهرونی‌های قدیم و به روایت سانازسانیا بهترین پیشنهاد، زرشک پلو با مرغ خواهد بود.
مواد لازم:
مرغ: 1/2 عدد
نمک و دانه فلفل سیاه (کوبیده‌شده): به مقدار لازم
زردچوبه (پودرشده): به مقدار لازم
رنده پوست پرتقال (تلخی گرفته شده)*: 1 قاشق چای‌خوری
استاک مرغ: 1 پیمانه
آب پرتقال: 1/4 پیمانه
عسل: 1 قاشق سوپ‌خوری
کره: 100 گرم
زرشک (شسته و آبگرفته شده): 30 گرم
شکر: 40 گرم
زعفران (ساییده و حل‌ شده در آب): 4 قاشق سوپ‌خوری
برنج (خیسانده شده): 3 پیمانه
خلال پسته: 30 گرم
خلال بادام: 1/2 پیمانه
روغن مایع (مخصوص سرخ کردن): به مقدار لازم

* خلالهای پرتقال یک تا دو روز در اب بخیسانید و بعد در اب جوش بجوشونید و بهتره در شربت قوام آمده چند ثانیه بجوشانید 😊

لینک خرید کتاب آشپزی ایرانی:
https://b2n.ir/w63316





Zereshk Polo ba Morgh (Barberry Rice with Chicken) is a beloved dish in Persian cuisine that has a rich tradition associated with it. It is a dish that is often shared during happy and traditional occasions in Old Tehran. Whether you are seeking comfort or celebrating, zereshk polo with Chicken is the perfect dish for you.
To prepare this dish, you will need the following ingredients:
- 1/2 chicken
- Salt and freshly ground black pepper
- Ground turmeric
- 1 tsp. grated orange zest
- 1 cup chicken stock
- 1/4 cup orange juice
- 1 tbsp. honey
- 100 gr. butter
- 30 gr. barberries, rinsed and dried
- 4 tbsp. saffron, ground and dissolved in water
- 3 cups rice, soaked in water
- 30 gr. slivered pistachios
- 1/2 cup slivered almonds
- Frying oil



#سانازسانیا #زرشک_پلو#آموزش_آشپزی
#howtocook #food #recipe #ZereshkPolo

همه توضیحات ...