یکی از دسرهای تقویتی بعد از زایمان / کاچی زایمان / آموزش آشپزی

50,093 بازدید
بیشتر
Maman Banoo
Maman Banoo
سلام دوستان عزیزم ، امیدوارم حالتون خوب باشه . کاچی زایمان یکی از دسرهای خوب و مقویه که برای تقویت بدن خانمی که زایمان کرده ...
سلام دوستان عزیزم ، امیدوارم حالتون خوب باشه .
کاچی زایمان یکی از دسرهای خوب و مقویه که برای تقویت بدن خانمی که زایمان کرده پخته می‌شود و در وعده صبحانه و عصرانه نیز استفاده می‌شود .
طرز تهیه کاچی :
ابتدا شربت کاچی را آماده کنید به این صورت که شکر را در یک ظرف بریزید و آب رو روی آن بریزید و خوب مخلوط کنید و سپس گلاب رو هم اضافه کرده مخلوط کنید و کنار بگذارید .
حالا آرد رو در تابه‌ای که میخواهید کاچی رو درست کنید بریزید و با حرارت کم تفت دهید و رنگش که نسکافه‌ای شد ( اجازه ندید آرد تیره بشه و بسوزه چون کاچی تلخ میشه ) زیره و پودر تخم گشنیز و پودر هل رو اضافه کنید و یکی دو دقیقه بعد روغن حیوانی و کره رو اضافه کنید ، و بعد که کره خوب آب شد زعفران دم کرده رو اضافه می‌کنیم و وقتی مخلوط شد ، نصف شربتی که درست کردید رو به آرد اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد یکدست بشه و بعد از چند دقیقه مابقی شربت رو اضافه کنید ، حدود یک ربع که با حرارت کم روی شعله کوچک گاز پخت آماده است ، این کاچی نباید زیاد سفت بشه و غلظت در حدی که داخل فیلم می‌بینید داشته باشد کافی‌ست .
نوش جان
مواد لازم برای کاچی زایمان :
آرد یک لیوان فرانسوی
شکر یک لیوان فرانسوی
روغن حیوانی دو ق غ
کره صد گرم
پودر تخم گشنیز یک ق چ
پودر هل یک ق چ
مخلوط پودر زیره سبز و سیاه یک ق چ
زغفران دم کرده پنج ق غ
گلاب پنج ق غ
پودر پسته یک ق غ
خلال بادام یک ق غ
آب چهار لیوان
کنجد مقداری برای تزیین
#کاچی
#کاچی_زایمان
#آشپزی_حرفه_ای

همه توضیحات ...