ته چین هویج پلو با نواب ابراهیمی - havijpolo, tahchin with navab ebrahimi

Navab Ebrahimi
Navab Ebrahimi
...
#رنگوببین #نواب_ابراهیمی
برای ۴ نفر:
سس هویج:
دو عدد پیاز رو سرخ کنید و بعد از اینکه سرخ شد، ۱۵۰ تا ۲۰۰ گرم گوشت چرخ‌کرده رو به همراه ادویه‌های زیر اضافه کنید:
دارچین: ۱ قاشق چای‌خوری
زردچوبه: ۱ قاشق چای‌خوری
زیره: یک قاشق چای‌خوری
پودر سیر: ۱ قاشق چای‌خوری
نمک: ۲ قاشق چای‌خوری
فلفل‌سیاه: نصف قاشق چای‌خوری
خوب مخلوط کنید.
۶-۷ عدد هویج رو با رنده درشت رنده کنید و به اون اضافه کنید.
بعد از ۱۵ دقیقه، زرشک شسته شده رو اضافه کنید و یک دقیقه بعد خاموش کنید.
.
۴ پیمونه برنج شسته رو توی آبجوش بریزید، بعد از ۷-۸ دقیقه آبکش کنید و اجازه بدید خنک بشه.
برای ته‌چین موارد زیر رو مخلوط کنید:
زرده تخم‌مرغ: ۳ عدد
ماست: ۱ کاسه
زعفرون
عرق دارچین: ۵ قاشق غذاخوری
نمک
خوب مخلوط کنید و نصف برنج خنک شده رو اضافه کنید
و مثل من داخل قابلمه ته‌چین رو درست کنید و روی حرارت کم اجازه بدید تا دم بکشه.
نوش جونتون

همه توضیحات ...