82 آموزش نون خامه ای نان خامه ای شیرینی نان خامه ای قنادی از الف تا ی آشپزی ایرانی آشپزی حرفه ای

473,425 بازدید
بیشتر
کافه نیلو ( کانال رسمی ) cafe nilu official
کافه نیلو ( کانال رسمی ) cafe nilu official
کانال آشپزی با نیلوفر تقدیم می کند، قصد من از تهیه  این ویدئوها آموزش و به اشتراک گذاری دانسته های خود با شما خوبان است ...
کانال آشپزی با نیلوفر تقدیم می کند، قصد من از تهیه  این ویدئوها آموزش و به اشتراک گذاری دانسته های خود با شما خوبان است
با مشترک  شدن در کانال آشپزی با نیلوفر می توانید هر هفته ویدئوهای جدید را بیننده باشید
در کانال آشپزی با نیلوفر شما با پخت انواع نانها ، شیرینی ها  و غذاهای ایرانی و بین المللی آشنا شده و آموزش تک نک آنها را به صورت رایگان خواهید داشت . در مسیر عمر آموختم زندگی سفری کوتاه ست باید دانش و مهر را برای همدیگر به یادگار بگذاریم و من در این دنیای مجازی قصد دارم بهترین تجربیات خود را در زمینه پخت و پز به شما خوبان هدیه کنم به امید روزهای شاد و سفره های رنگین برای همه کودکان جهان ، تنها آرزوی قلبی من ... بیا تا مهر باشیم و مهر پروری را سر لوحه زندگی خود قرار دهیم . در صورت تمایل ویدئو ها را لایک و اشتراک گذاری نمایید چرا که با این عمل خود ، شما هم سفره رنگین را به دیگر انسانها هدیه خواهید کرد ... نیلوفر
======================================================
نان خامه ای دستور شماره 1
20 عدد نان خامه ای البته بستگی به سایز دارد

آب سرد 125 میلی لیتر
کره بدون نمک  30 گرم
نمک یک نیشگون
آرد سفید شیرینی  85 گرم
نشاسته ذرت  10 گرم
شکر 1 قاشق چایخوری  یا عسل 1 قاشق غذاخوری
وانیل پودری 1/4 کمی بیشتر
بکینگ پودر 1/2 قاشق چایخوری کمی بیشتر
تخم مرغ 180 گرم یا 3 عدد
هر تخم مرغ با پوست 60 گرم وزن دارد

درجه فر 260 برای 5 دقیقه
175 برای 25 دقیقه
یا اینکه  ابتدا فر را با حرارت  260  داغ کنید وقتی سینی نون خامه ای ها را درون فر قرار دادید حرارت را روی 180 درجه سانتیگراد قرار دهید برای مدت  10 دقیقه بگذارید نانها بپزد و بعد حرارت را روی 150 درجه سانتی گراد بگذارید و مدت 30 دقیقه نان ها را بپزید
Arabic
ماء بارد 125 مل
زبدة بدون ملح 30 جم
الملح قليل
كوكي الدقيق الأبيض 85 جرام
10 غرام نشا الذرة
سكر 1 ملعقة صغيرة أو عسل 1 ملعقة كبيرة
مسحوق الفانيليا 1/4 أكثر من ذلك بقليل
مسحوق الخبز 1/2 ملعقة صغيرة أكثر
بيض 180 جم أو 3 قطع
كل بيضة تزن 60 غراما

يا 260 درجة لمدة 5 دقائق
175 لمدة 25 دقيقة

English
Cool water 125 ml
Butter without salt 30 g
Salt is a pinch
White flour cookie 85 grams
10 g corn starch
Sugar 1 teaspoon or honey 1 tbsp
Powder vanilla 1/4 a little more
Baking powder 1/2 teaspoon a little more
Eggs 180 g or 3 pcs
Each egg weighs 60 grams

O 260 degrees for 5 minutes
175 for 25 minutes

العربی /Arabic
ماء بارد 125 مل
زبدة بدون ملح 30 جم
الملح قليل
كوكي الدقيق الأبيض 85 جرام
10 غرام نشا الذرة
سكر 1 ملعقة صغيرة أو عسل 1 ملعقة كبيرة
مسحوق الفانيليا 1/4 أكثر من ذلك بقليل
مسحوق الخبز 1/2 ملعقة صغيرة أكثر
بيض 180 جم أو 3 قطع
كل بيضة تزن 60 غراما

يا 260 درجة لمدة 5 دقائق
175 لمدة 25 دقيقة




#نون_خامه_ای
#شیرینی_خامه_ای
#نان_خامه_ای
#قنادی
#شیرینی
#آشپزی_ایرانی
#آشپزی_حرفه_ای
#آشپزی_آسان

همه توضیحات ...