طرز تهیه شربت بار یا شربت زولبیا بامیه از صفر تا صد بدون شکرک زدن قابل نگهداری طولانی مدت

2,541 بازدید
بیشتر
آشپزی با فرکوک FerCook
آشپزی با فرکوک FerCook
سلام عزیزان وقت بخیر با لایک و کامنت و سیو کردن و ارسال برای دوستان دلیلی باشید برای بهترین دستورها 🙏برای درست کردن زولبیا ...
سلام عزیزان وقت بخیر با لایک و کامنت و سیو کردن و ارسال برای دوستان دلیلی باشید برای بهترین دستورها 🙏
برای درست کردن زولبیا و بامیه اول به شربت بار احتیاج داریم که آمادش کنیم پس بریم برای اماده سازیش👇
🥃مواد لازم برای شربتِ بار:
۱-آب یک و نیم لیوان (نصفِ لیوان آب در ویدیو جاموند )
۲-شکر ۳لیوان فرانسه
۳-سه قاشق غذاخوری گلاب
۴-دو قاشق غذاخوری زعفران دم کرده ی غلیظ
۵-گلوکز ۳ قاشق غذاخوری
۶-جوهر لیمو نصف قاشق چایخوری
🥃طرزتهیه:
ابتدا داخل قابلمه ای آب و شکر را ریخته اجازه بدید رو حرارت متوسط رو به پایین  شکر حل بشه و به آرامی با قاشق چوبی یا پلاستیکی گاهی آرام هم بزنید از مرکز به اطراف مراقب باشید قاشق و شربت به دیواره ها بر خورد نکنه چون بعد شکرک میزنه شربتتون  وقتی شکر کاملا حل شد زعفران و گلاب و گلوکز را افزوده اجازه بدید قوام بیاد  قلمو را  به آب گرم آغشته کرده و دور قابلمه را از داخل تمیز کرده تا شکرکها ذوب شود چون بودنش باعث شکرک زدن شربت میشه  و وقتی رویِ شربت حبابهای ریز و سنگینی ایجاد شد یا کمی از شربت را بین انگشتان گرفتید بین انگشتان چسبندگی ایجاد شد  شربت آماده است(حدود نیم ساعت )کمی کمتر یا بیشتر زمان میبره
شربت را میتونید تو ظرف در دار بریزید تا مدتها تو یخچال بدونِ شکرک باقی میمونه

۱-اگر شربتتون شکرک زد یا شربتتونو زیاد از حدّ جوشوندید یا جوهر لیمو اضافه نکرده اید ویا دورِ قابلمه را تمیز نکردید
۲-اگر شربتتون خوب قوام نیاد باعث نرم شدنِ بامیهاتون میشه
پ.ن:لیوان فرانسه معادل با پیمانه ی قنادیه از هر کدام که دارید میتونید استفاده کنید (البته با  پیمانه های جدید اندازه گیری کنید ، پیمانه هایِ قدیمی کوچکترند )
#شربت_بار
#شربت  #شربت_زولبیا_بامیه  #زولبیا_خانگی  #بامیه_خانگی  #آموزش_رایگان_شیرینی  #رمضان  #ماه_رمضان  #اموزش_رایگان  #شیرینیپزی  #شیرینی_خانگی  #شیرینی_سنتی  #زولبیا_بامیه_خانگی  #خوشمزه  #لذیذ  #لاهیجانیا

همه توضیحات ...