بز قرمه کرمانی خوشمزه Läcker Kermani svart get

khoshkhorak
khoshkhorak
And as for Kerman, let me first say that when we talk about Kerman, we are talking about a big province that has a whole history ...
And as for Kerman, let me first say that when we talk about Kerman, we are talking about a big province that has a whole history and civilization, and in every corner of it, this food with a little

The difference can be cooked, most of the loved ones prepare the food a little more juicy and the meat may not be pounded and the food is consumed as a whole.  But I chose the restaurant serving method that I liked the most, which I think everyone likes more.  Actually, I am not Kermani, but I really like Kermani people and their hospitality and faith, and of course I have first-class friends in Kerman.و اما بزقرمه کرمان اول بگم که وقتی صحبت از کرمان میشه در رابطه با استان بزرگی صحبت می کنیم کهکلی تاریخ و تمدن داره و در هر گوشه از اون این غذا با اندکی

تفاوت طبخ میشه اغلب عزيزان غذا رو کمی آبدارتر درست میکنند و ممکنه گوشت هم کوبیده نشده و غذا به صورت کلیت مصرف بشه. اما من روش سرو رستورانی که خودم بیشتر پسندیدم رو انتخاب کردم که فکر میکنم همه پسندتر هست. راستی من کرمانی نیستم اما کرمانیها و مهمان نوازی و مرام شون رو خیلی دوست دارم و البته که دوستای درجه ی یکی هم در کرمان دارم#food #غذا #خوشمزه #ایران #رستورانگردی #ایران #پیتزا #لذیذ #کوبیده

همه توضیحات ...