معرفی دوره آموزشی واکسیناسیون در مرغ گوشتی

2,536 بازدید
بیشتر
Dr Abdollahi
Dr Abdollahi
گروه آموزشی دکتر عبدالهی با افتخار تقدیم می کندمعرفی دوره آموزشی واکسیناسیون در مرغ گوشتی   برای تهیه این دوره ...
گروه آموزشی دکتر عبدالهی با افتخار تقدیم می کند
معرفی دوره آموزشی واکسیناسیون در مرغ گوشتی  

برای تهیه این دوره آموزشی از طریق وب سایت ما به آدرس زیر اقدام نمایید.
 www.doctorabdollahi.com  

همچنین از طریق واتس اپ و تلگرام شماره 09114636533 با ادمین گروه آموزشی ارتباط بگیرید
.
قسمت اول: اهمیت مدیریت پرورش و امنیت زیستی درکنار واکسیناسیون
عموما پرورش دهندگان مرغ گوشتی انرژی و هزینه بسیار زیادی برای واکسیناسیون گله‌ های خود انجام می‌دهند. اما باید به نکته مهمی توجه کنند که بهداشت و مدیریت پرورش از اولویت بالاتری برخوردار است. اگر شما برنامه واکسیناسیون بسیار منظم و مفیدی در واحد اجرا کنید ولی مدیریت پرورش و بهداشت خوبی نداشته باشید، تمام هزینه های شما به هدر می‌رود. اجرای یک مدیریت منسجم و کارآمد در کنار داشتن قرنطینه و بهداشت مناسب، هزینه به مراتب کمتری نسبت به هزینه های واکسیناسیون در یک واحد مرغداری دارد. در قسمت اول دوره در مورد موضوعات ذکر شده صحبت کردیم.

قسمت دوم: بررسی کلیات سیستم ایمنی و واژگان کاربردی وابسته به آن
در این قسمت بصورت تخصصی در ارتباط با واژگانی صحبت می‌کنیم که معمولا جزو سوالات متداول پرورش دهندگان محسوب می شود. اگر سیستم ایمنی کارآمدی داشته باشیم، تفاوت چشمگیری بین دو فارم در زمان بیماری مشاهده می کنیم. شناخت سیستم ایمنی به شما کمک می‌کند به این سوال پاسخ دهید که آیا استفاده از تعداد زیادی واکسن در یک دوره پرورش مرغ گوشتی برای گذر از بیماری، کفایت می کند؟

قسمت سوم: آشنایی با واکسن های زنده و غیرفعال (کشته)
این بخش همیشه سوالات مختلفی را در ذهن پرورش دهندگان ایجاد کرده است. در این قسمت از دوره به این موضوع پرداختیم که واکسن های زنده چه رابطه منطقی با واکسن های کشته دارند و برای داشتند تیتر ایمنی مناسب در گله های گوشتی باید به چه نحوی در کنار هم قرار بگیرند. در انتهای این قسمت نیز به مزایا و معایب واکسن های زنده و غیرفعال پرداختیم.

قسمت چهارم: روش های واکسیناسیون در مرغ گوشتی
در این قسمت به بررسی نکات کلیدی واکسن به روش اسپری، قطره چشمی و تزریق پرداخته شده است. جنس این ویدئو کمی با سایر منابع متفاوت است. ما در اینجا به مواردی پرداختیم که می تواند مارا به چالش بکشد. ما باید خطاهای موجود در روش های واکسیناسیون را بشناسیم سپس دوره به دوره اشتباهات را به حداقل برسانیم.

قسمت پنجم: واکسیناسیون به روش آشامیدنی
متداول ترین روش مصرف واکسن زنده در گله های گوشتی محسوب می‌شود. ایرادات زیادی به این روش وارد است که بزرگترین آن عدم دسترسی تمام پرنده های سالن به جرم واکسن می باشد. این روش در مدت محدود با اعمال تشنگی در گله مصرف می شود. با این حال این روش می تواند روش پر اشتباهی هم باشد. به همین منظور در آخرین قسمت این دوره تلاش کردیم به صورت اصولی و عملیاتی به این موضوع بپردازیم تا خطاهای ممکن را به حداقل برسانیم.

در پایان این دوره آموزشی انتظار داریم شما با مبانی زیر آشنا شده باشید.

اهمیت بهداشت و قرنطینه در مرغداری

مدیریت اصولی پرورش از جوجه ریزی تا دوره آماده سازی سالن

آشنایی با ارگان های مهم سیستم ایمنی

اهمیت ایمنی مادری و یادآور آن توسط واکسیناسیون اصولی

آشنایی با واکسن زنده و غیر فعال

مزایا و معایب واکسن های زنده و غیرفعال

آشنایی با روش های واکسیناسیون و خطاهای پیش رو

اجرای اصولی واکسیناسیون به روش آشامیدنی
.

آرزوی ما این است که گوشت مرغ سالم را به سفره های مردم عزیزمان بیاوریم 🙏

با تشکر از نگاه ارزشمند شما
لطفا از کانال ما حمایت کنید

دکتر محمد عبدالهی، دامپزشک
متخصص بهداشت، پرورش و بیماری های مرغ گوشتی

راه های ارتباط با ما
وب سایت: www.DoctorAbdollahi.com
اینستاگرام: Instagram: Dr_m.abdollahi
آپارات: https://www.aparat.com/Dr_M.Abdollahi
تلگرام: https://t.me/dr_m_abdollahi
یوتیوب: @drabdollahi

همه توضیحات ...